Seniorkonsult / MPS Sverige, Stockholm

MPS är ett av nordens ledande företag inom Executive Search, Assessment och Ledarutveckling grundat 1974, med verksamhet i Sverige sedan 1982. MPS stöder individer, grupper och bolag i arbetslivets alla skeden. Vi anser att det är människorna som är avgörande och vår slogan uttrycker denna syn: Because companies are made up of people™.

Vi har en förståelse för arbetsbeteenden och affärsverksamheter. För oss betyder människor entusiasm – alla är bra på något och vår mission är att skapa värdefull tillväxt för alla. Med hjälp av våra internationella nätverk kan vi besvara våra kunders behov i 75 länder.

Vi söker nu fler seniora konsulter!

Vårt arbete bygger på ett förtroende för MPS som företag, men också för den enskilda konsulten.

Vi arbetar nära våra kunder, identifierar och utvecklar deras blivande och befintliga medarbetare.

Vi finns till för att säkerställa att organisationer alltid har rätt personer på plats för att leverera bästa möjliga resultat.

Som seniorkonsult kommer du att få arbeta på djupet med våra kunder och deras organisation och affär.

För att arbeta som seniorkonsult behöver du ha förmåga till en förståelse för våra kunders behov och förutsättningar. Du tar ägandeskap och ansvar för dina resultat. Du brinner för kundutveckling och har god affärsförståelse samt har ett genuint intresse och nyfikenhet för människor.

Du som söker dig till oss är intresserad av rekrytering, personbedömning, ledarskaps- och organisationsfrågor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom ovan nämnda områden i minst 10 år samt har egen längre ledarerfarenhet. Vi ser också att du har en akademisk examen och är väl bevandrad inom beteendevetenskap.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mera information om uppgiften ger Vd Peter Tolstoy, tel. +46 729723487. Lämna in din ansökan och CV senast den 15.9.2020

Vi använder psykometriska tester som beslutsunderlag i processen för att behandla alla kandidater rättvist, icke diskriminerande och så objektivt som möjligt.

Ansökningstiden börjar: 27.07.2020 12:00Ansökningstiden går ut: 15.09.2020 23:59
De fält som är markerade med en stjärna (*) är obligatoriska.
Håll bara ett formulär öppet när du fyller i en ansökan!
Personuppgifter
Förnamn *
Efternamn *
E-mail adress *
Mobiltelefon *
Län *
Löneförväntning (euro/mm)
Uppsägningstid
Länk till Linked -profilen
Tilläggsuppgifter
Jag ger MPS lov att använda mina uppgifter konfidentiellt, också till andra öppna uppdrag då passande kandidater söks. *
Arbetserfarenhet och utbildning
Bifoga ett CV eller skriv en kort beskrivning av din arbetserfarenhet och utbildning nedan.
Nuvarande/senast arbetsgivare *
Nuvarande/senast befattning *
Tidigare arbetserfarenhet
(Högst 500 tecken)
Tecken kvar:
Utbildning / Examen *
Utbildning / Ytterligare information (max 500 tecken)
(Högst 500 tecken)
Tecken kvar:
Bilagor
Tillägg din ansökan eller skriv en kort ansökning under (max 2000 tecken)
(Högst 2000 tecken)
Tecken kvar:
Filens max. storlek är 2048 kB. Tillåtna filtypers namn är: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Filens innehåll måste motsvara filtypen.
Tillägg din CV här
Filens max. storlek är 2048 kB. Tillåtna filtypers namn är: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Filens innehåll måste motsvara filtypen.
Tillägg din ansökan här
Filens max. storlek är 2048 kB. Tillåtna filtypers namn är: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Filens innehåll måste motsvara filtypen.
Andra bilagor
Varifrån hörde du om den öppna arbetsplatsen *

Om du upplever problem i användningen av vårt jobbsökarprogram, ber vi dig skicka en beskrivning av problemet via e-mail på adressen support@mps.fi. Vi ber dig beskriva problemet så noggrant som möjligt. Vår kundservice försöker besvara ditt meddelande så snabbt som möjligt.

I akuta ärenden kan du vara i direkt kontakt med vår kundservice på numret 020 746 9472. Vi betjänar på vardagar klockan 9-15.

Du kan lämna ansökan genom Förhandsgranska