Business Controller / Grano, Helsinki

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. www.grano.fi

Oletko sinä etsimämme innokas liiketoiminnan sparraaja? Haluatko hyödyntää aiempaa sisäisen laskennan kokemustasi ja olla mukana tukemassa Granon liiketoimintaa ja sen kasvua?

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista

Business Controlleria

tukemaan liiketoimintaamme osuvilla analyyseilla ja laadukkaalla raportoinnilla. Vastaat itsenäisesti myyntiyksikkömme tukemisesta ja osallistut aktiivisesti johdon raportointiin. Myynnin controller-tehtävien ohella tuotat kuukausi- ja ad hoc -raportteja johdon ja hallituksen päätöksenteon tueksi. Lisäksi pääset kehittämään prosessejamme ja osallistumaan tiiviisti raportointijärjestelmän uudistukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Pääset kasvamaan kehittyvän yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtäväkenttääsi. Olet tärkeä osa taloushallinnon tiimiämme ja saat ympärillesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Työkulttuurimme on joustava ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Ensisijainen työpaikka on Vallilan pääkonttorillamme, mutta granolaiseen tapaan teemme töitä sieltä, mistä se parhaiten itselle onnistuu.

Sinulla on jo 3–5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja olet itsenäinen ammattilainen, joka kantaa vastuunsa ja toimittaa tehtävät aikataulussa. Verkostoidut ja vaikutat mielellään isossa organisaatiossa sekä uskallat haastaa ja tuoda näkemyksiäsi esille. Olet kehityshenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Uusitalo to 6.8. klo 10–12 ja ke 12.8. klo 10–12, puh. 050 598 2946. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsultteihin Satu Lannettaan pe 7.8. klo 10–11, puh. 020 746 9484 ja Sani Kaajakseen ti 11.8. klo 10–11, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.8.2020 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 29.07.2020 14:00Hakuaika päättyy: 16.08.2020 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Matkapuhelin *
Maakunta *
Palkkatoive (euroa/kk)
Irtisanoutumisaika
Linkki Linkedin -profiiliin
Lisätietoja
Annan MPS Yhtiöille luvan käyttää tietojani luottamuksellisesti myös muihin avoimiin tehtäviin sopivia ehdokkaita etsittäessä. *
Työkokemus ja koulutus
Liitä CV tai kirjoita alle lyhyt kuvaus työkokemuksestasi ja koulutuksestasi.
Nykyinen/viimeisin työnantaja *
Nykyinen/viimeisin työtehtävä *
Aiempi työkokemus
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Koulutus / Tutkintonimike *
Koulutus / Lisätietoja (korkeintaan 500 merkkiä)
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Liitteet
Liitä hakemus tai kirjoita alle lyhyt hakemusteksti (korkeintaan 2000 merkkiä)
(Korkeintaan 2000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV:si
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän hakemuksesi
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Muut liitteet
Mistä sait tiedon avoimesta tehtävästä *

Jos koet ongelmia työnhakujärjestelmämme käytössä, voit lähettää pulmasi kuvauksen sähköpostitse osoitteeseen support@mps.fi. Pyydämme sinua kuvailemaan ongelman mahdollisimman täsmällisesti. Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan sähköpostiisi mahdollisimman nopeasti.

Kiireisissä asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalvelunumeroomme 020 746 9472, joka palvelee sinua arkisin klo 9-15.

Pääset lähettämään hakemuksesi esikatselun kautta.