Johtaja / Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Huom!-ketju on osa Realia Group Oy:tä, jonka toimialaa ovat kiinteistönvälitys ja kiinteistöjohtaminen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Huomissa työskentelee jo yli 200 kiinteistönvälitysalan huippuammattilaista. Meillä jokainen välittäjä on osakas. Sen myötä jokainen välittäjä voi tarjota asiakkaalleen yksilöllistä palvelua ilman yrityksen asettamia rajoitteita. Yrittäjähenkisyys pitää palvelutason korkealuokkaisena ja eksklusiivisena.

Huom! Kiinteistönvälitys Oy laajentaa toimintaansa ja avaamme Turkuun uuden toimiston. Haussamme on nyt toimintaa käynnistämään ja energisesti luotsaamaan kokenut ja yrittäjähenkinen

JOHTAJA

Vastaat Huom! Kiinteistönvälitys Oy:n Turun toimiston liiketoiminnoista ja liiketoimintojen strategisesta kehittämisestä. Vastaat alueella myynnin kasvusta ja tuloksesta, välittäjien rekrytoinnista, laillisuusvalvonnasta sekä markkinointitoimenpiteistä. Tehtävässä toimit Huom! Kiinteistönvälitys Oy:n johtoryhmän jäsenenä ja raportoit Huoneistomarkkinointi Oy:n liiketoimintajohtajalle.

Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä onnistuneesta liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta sekä esimiestyöstä. Kiinteistönvälitysalan osaaminen on tehtävässä tarpeen; sinulla on LKV-tutkinto sekä kokemusta myynnin johtamisesta toimialalla.

Esimiesotteeltasi olet kehittävä ja valmentava. Innostavalla ja kannustavalla asenteellasi johdat tiimisi huipputuloksiin. Olet tuloshakuinen sekä yrittäjähenkinen ja toimit vakuuttavasti neuvottelutilanteissa eri sidosryhmien parissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvan ja tunnetun brändin palveluksessa. Tueksi työllesi saat myönteisen ja kannustavan työympäristön, kannustavan palkitsemisjärjestelmän sekä ison konsernin edut ja kehittymismahdollisuudet.

Löytyykö sinulta näyttöjä?

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Maija Jussila, puh. 040 029 9622 tiistaina 18.4 klo 13-15 sekä perjantaina 21.4 klo 9-11 sekä MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690 keskiviikkona 19.4. klo 9-11, perjantaina 21.4. klo 12-13:30 sekä torstaina 27.4. klo 14-16.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 2.5.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.04.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 02.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies, Johto