Taidekeskuksen myymälän vastaava / Gumbostrand Konst & Form, Sipoo

Taidekeskus Gumbostrand Konst & Form on vaihtuvia myyntinäyttelyitä esittelevä yksityinen galleria. Olemme keskittyneet kotimaiseen taiteeseen ja muotoiluun. Taiteen lisäksi keskuksessa on Design Shop, Bistro sekä inspiroivat ja kattavat mahdollisuudet järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Sijaintimme on luonnonrauhassa, Gumbostrandin kylässä Sipoossa. Toimimme neljättä vuotta vanhassa K. Hartwallin tehdasrakennuksessa, joka on kunnostettu keskuksemme käyttöön. Missionamme on tuoda yhteen taide ja taiteen ostaja niin fyysisessä toimipaikassamme kuin digitaalisessa muodossa kansainvälisestikin.

Etsimme nyt sinua,

Taidekeskuksen myymälän vastaava

jatkokehittämään sisustus- ja design-myymälämme toimintaa ja konseptia.

Tehtävässäsi vastaat myymälän kokonaistoiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Tehtäväsi on itsenäinen ja monipuolinen; vastaat myymälän tuotevalikoimasta ja markkinoinnista sekä osallistut aktiivisesti myyntiin ja asiakaspalveluun. Tämän lisäksi osallistut myös muihin taidekeskuksen toimintaan liittyviin tehtäviin.

Olet näkemyksellinen ja tunnistat designin trendit. Sinulla on kokemusta tuotehankinnasta ja kuluttajamyynnistä. Arvostamme kokemusta taiteen, designin tai uniikin tuotteen parista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus kuten esimerkiksi tradenomin tutkinto. Työskentelytyylisi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet joustava, asiakaslähtöinen ja vastuunkantava tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle moninaisen tehtäväkentän merellisessä tehdasmiljöössä taiteen ja muotoilun parissa sekä asiantuntevan ja perhemäisen työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Leskinen ja Irene Turakainen pe 28.4. klo 10.00–11.30 ja ti 2.5. klo 10.00–11.00, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 7.5.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 21.04.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 07.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija