Myyntiassistentti / Mercamer Oy, Vantaa

Mercamer Oy on pakkausmateriaalien, -koneiden ja -palveluiden tukkukauppa. Liikevaihtomme on n. 26 M€ ja toimimme koko Suomen alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja aluekonttori Raisiossa. Varastovalikoimassamme on yli 1500 tuotetta kuljetus- ja tuotepakkaamiseen. Toimintamme kattaa koko maan, aluemyyntiorganisaatiomme on paikallisesti läsnä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme osaamisemme pakkaamisen kokonaiskustannusten tehostamiseen. Oikein valitut pakkausmateriaalit takaavat nopean ja helpon pakkaamistyön sekä toimituksen ehjänä perille. Mercamer Oy on alansa markkinajohtaja.

Haemme nyt palvelukeskukseemme sinua

Myyntiassistentti

Toimit osana myyntiorganisaatiotamme vastaten omalta osaltasi laadukkaasta ja sujuvasta asiakaspalvelusta. Hoidat monipuolisia myyntiä tukevia työtehtäviä kuten asiakkaidemme tilauksia ja toimituksia. Koordinoit myös verkkokauppamme kautta tulevia tilauksia. Pidät yllä myynnillistä vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa. Olet kiinnostunut asiakkaista ja heidän toiminnastaan. Haluat ymmärtää, miten voisimme yhä paremmin auttaa asiakkaitamme ja tukea tuotteillamme heidän pakkausprosessejaan. Palvelukeskuksen vaihtelevat työtehtävät pysyvät hyppysissäsi.

Olet etsimämme myyntiassistentti, jos Sinulla on kokemusta myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä ja kaupallinen lähestymistapa työhösi. Työssäsi olet toimeen tarttuva ja joustava. Saat asiat sujumaan tehokkaasti ja järjestelmällisesti muuttuvissakin tilanteissa. Olet palveluhenkinen ja asiakaslähtöinen. Tarvittaessa kommunikoit rohkeasti myös englanniksi.

Mercamerilaisena pääset työskentelemään yrityksessä, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jossa ihmiset viihtyvät. Työpaikassamme on hyvä henki ja reipas tekemisen meininki. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Juha Vaara pe 28.4. klo 10-12 sekä Tanja Mattila ke 3.5. klo 11-13, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 4.5.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 21.04.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 04.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija