Toimitusjohtaja / Anonyymi

Suomalainen perheyritys, joka tarjoaa terveysalan tuotteiden tuotanto- ja kehittämispalveluita, etsii

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajan odotetaan ottavan kokonaisvaltaisen tulosvastuun yrityksen operatiivisesta toiminnasta sekä pitävän yhtiön kannattavan kasvun tiellä seuraavan 5-10 vuoden ajan. Toimitusjohtaja kehittää yhtiön liiketoimintaa yhteistyössä hallituksen kanssa ja toteuttaa valittua kasvustrategiaa tuloksellisesti.

Etsimämme henkilö on kokenut ja taitava ihmisjohtaja, jolla on näyttöä menestyksellisestä työstä toimitusjohtajana tai tulosvastuullisena yksikönjohtajana. Hän toimii määrätietoisesti ja pääsee asetettuihin tavoitteisiin osallistamalla ja sitouttamalla henkilöstön toimimaan yhteisten päämäärien eteen. Hänellä on näyttöjä pitkäjänteisestä asiakkuuksien kehittämisestä, hyvistä neuvottelutaidoista sekä tavasta toimia valmentavana esimiehenä.

Tehtävä edellyttää vahvaa taloushallinnon osaamista sekä ymmärrystä teollisesta tuotannosta. Kokemus sopimusvalmistuksesta, elintarvike- tai lääkealan teollisuudesta katsotaan eduksi. Edellytämme teknillistä korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään hyvät valmiudet antavaa koulutus- ja kokemustaustaa. Sujuva suomen ja englannin kieli on välttämättömyys.

Yritys on asiakaskunnassaan tunnettu innovatiivisesta ja nopeasta tuotekehitystyöstä sekä huippulaadukkaista tuotteistaan. Liikevaihto on yli 10 M€ ja henkilöstön määrä on reilu 70. Yhtiön asiakaspohja on hyvä, vienti vahvassa kasvussa ja talous hyvässä kunnossa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Liisa Lundström, puh. 040 529 2266 tiistaina 16.5. klo 17-19 sekä keskiviikkona 24.5. klo 7-9. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 28.5.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 12.05.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 28.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Johto