Toimitusjohtaja / Nuorten Ystävät -konserni, Oulu

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias organisaatio, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Yhteiskunnallista hyvää tekevän kansalaisjärjestön ja palveluja tarjoavan liiketoimintakonsernin toiminta nivoutuu NY:llä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta pystymme kehittämään yhä uusia toimintatapoja ja -malleja tukea tarvitsevien erityisryhmien tarpeiden mukaan.

NY työllistää runsaat 500 henkilöä yli 40 yksikössä eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on yli 3500 lasta, nuorta ja aikuista. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme Nuorten Ystävät -liiketoimintakonsernille Ouluun

TOIMITUSJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään palveluliiketoimintaamme sekä toimimaan koko palveluja tuottavan konsernin toimitusjohtajana.

Odotamme toimitusjohtajalta vahvaa kokemusta strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä verkostoitumis- ja yhteistyökykyä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä taitoja toimia innostavana ja sitouttavana ihmisten johtajana. Toimitusjohtajan keskeinen fokus jatkossa on myös konsernin kustannustehokkuudessa, tuloksellisuudessa ja virtaviivaisuudessa.

Sinulla on soveltuva akateeminen loppututkinto sekä toimitusjohtajatason kokemus ja liikkeenjohdollista osaamista ja näkemystä. Taustasi on mahdollisesti palveluliiketoiminnassa ja kykenet suuntaamaan toimintaa myös talouden tunnuslukujen ja laskelmien perusteella. Kokemus toimimisesta julkishallinnon kanssa luetaan eduksi.

Tarjoamme toimitusjohtajalle mahdollisuuden arvostetun ja vahvalla arvopohjalla toimivan konsernin kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä osaavan ja asiantuntevan henkilöstön tuen.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 28.5.2017 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa MPS-konsultti Arto Savela p. +358 20 746 9451.

Hakuaika alkaa: 12.05.2017 10:00 Hakuaika päättyy: 28.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Johto