Aluemyyntipäällikkö / UTU Oy, Länsi-Suomen alue

UTU-konserni on kehittyvä perheyhtiö. Valmistamme ja myymme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat, OEM-valmistajat sekä teollisuus. Suomen myyntikonttorit ovat Ulvilassa, Vantaalla, Tampereella, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Oulussa. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja yhteensä palveluksessamme on 140 henkilöä.

Vuosi 2016 oli meille voimakas kehittymisen ja kasvun vuosi ja UTU-konsernin liikevaihto nousi yli 33 M€:oon. Vahvistaaksemme edelleen markkina-asemaamme

Haemme UTU Oy:lle Länsi-Suomen alueelle

Aluemyyntipäällikköä

Tehtävässä tulet vastaamaan asennus- ja keskustarvikkeiden sekä sähkökeskusten markkinoinnista ja myynnistä sähkötukku- ja urakoitsija-asiakkaille Länsi-Suomen alueella. Toimipaikkasi sijainti voi olla esimerkiksi Ulvila, Turku tai Tampere.

Arvostamme kaupallista osaamista ja sähköurakointialan tuntemusta. Edellytämme kuitenkin sinulta löytyvän joko sähköteknisen tai kaupallisen alan koulutusta. Työssä menestyminen vaatii hyviä sosiaalisia taitoja ja matkustusvalmiutta. Hyvä kielitaito edesauttaa tehtävässä toimimista.

Olet luonteeltasi tiimipelaaja, sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä halua menestyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, energisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 4.6.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 19.05.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 04.06.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija, Päällikkö/esimies