Varaosavaraston Team Leader / Mobylife, Helsinki

Mobylife on alkaen vuodesta 2001 toiminut, mobiililaitteiden huolto- ja elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Laajennuimme vuonna 2014 Pohjoismaiseksi konserniksi ja toimintamme kattaakin nykyisellään kaikki Pohjoismaat. Konsernissa työskentelee neljässä eri toimipisteessä noin 400 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 79,5 mEUR. Mobylife-konsernin omistaa tanskalainen sijoitusyhtiö CataCap. Toimintamme keskiössä ovat moitteeton asiakaspalvelu, ainutlaatuinen osaaminen sekä toimiva logistiikka, jotka mahdollistavat joustavan ja tehokkaan toiminnan, jossa pienetkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi.

Haemme Mobylife:n Pitäjänmäen toimipisteeseen oma-aloitteista ja järjestelmällistä

Varaosavaraston Team Leaderia

Vastuullasi on Mobylife:n varaosavaraston operatiivinen johtaminen sekä toiminnan kehittäminen. Vastaat varaosavaraston toiminnan sujuvuudesta sekä osallistut aktiivisesti sidosryhmien kanssa työskentelyyn. Vastaat omalta osaltasi tiimisi asiakaslähtöisyydestä sekä siitä, että asiakaspalvelumme on erinomaista. Tehtävässäsi työskentelet varaosavaraston tiimiesimiehenä ja raportoit tuotantopäällikölle.

Sinulla on noin 5 vuoden kokemus varastoalalta – arvostamme erityisesti osaamista varastonhallinnasta ja tilaamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto, kuten esimerkiksi logistiikka-alan tutkinto. Tehtävässä esimieskokemus on eduksesi. Toimintatyyliltäsi olet järjestelmällinen, kehittämishakuinen sekä taitava toiminnan organisoija. Käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä ja hallitset erinomaisesti excelin käytön. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus ja -viestintätaidot. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän ja hyvät työskentelyolosuhteet mobiililaitteiden huollon ja elinkaaripalveluiden johtavassa kasvuyrityksessä. Ilmapiirimme on kannustava ja reilu, ja henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounas- ja liikuntasetelit. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Pitäjänmäellä. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme huippuluokan palvelulla, jossa pienetkin yksityiskohdat tulevat huomioiduiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Johanna Leskinen ke 21.6. klo 12-14, puh. +358 20 746 9406. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 26.6.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 16.06.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 26.06.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies