Operointipäällikkö / Turun Seudun Energiantuotanto Oy, Naantali

Turun Seudun Energiantuotanto Oy (TSE) on Turun alueella toimiva Fortumin (49,5 %), Turku Energia Oy:n (39,5 %) ja lähikaupunkien Raision (5 %), Kaarinan (3 %) ja Naantalin (3 %) omistama energiantuotantoyhtiö. Osakkaiden sopimusten mukaisesti TSE on vastannut vuoden 2012 alusta lähtien koko alueen perusenergian tuotannosta käsittäen kaukolämmön ja -jäähdytyksen, prosessihöyryn ja sähkön.

TSE omistaa Naantalin voimalaitoksen, Orikedon biolämpölaitoksen ja Kakolan lämpöpumppulaitokset. TSE myy sähkön osakkailleen, kaukolämmön ja -jäähdytyksen Turku Energialle ja prosessihöyryn Fortumille. Laitosten käyttö- ja kunnossapitotoiminnot on ulkoistettu Naantalin voimalaitoksen osalta Fortumille ja Orikedon ja Kakolan laitosten osalta Turku Energia Oy:lle.

Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n liikevaihto on n. 130 miljoonaa euroa ja kaukolämmön tuotto n. 2100 GWh/a, sähkön 1000 GWh/a ja prosessihöyryn 350 GWh/a. Parastaikaa on valmistumassa uusi, nykyistä vähäpäästöisempi monipolttoainevoimalaitos korvaamaan käytöstä poistuvaa tuotantoa.

Etsimme sinua

Operointipäällikkö

Vastaat TSE:n polttoaineen ja erityisesti biopolttoaineiden hankinnasta lämpövoimalaitoksille sekä tuotannon suunnittelusta ja optimoinnista. Biopolttoaineiden osalta yritys käyttää tällä hetkellä kuutta sopimustoimittajaa. Operointipäällikkönä tehtävänäsi on hallita tätä sopimuskenttää ja huolehtia polttoaineen tilauksista, varastoista sekä toimituksista tuotantoon. Tämän lisäksi vastaat seisokkitöiden ja tuotannon investointien koordinoinnista.

Toivomme sinulta kokemusta kotimaisista biopolttoaineista; joko niiden myynnistä, tuotannosta tai käytöstä. Lisäksi arvostamme kokemusta lämpövoimalaitoksista. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen ja pystyt hyvään vuorovaikutukseen eri sidosryhmien kanssa. Koulutukseltasi olet DI/insinööri, mielellään energia-alalta.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden ja itsenäisen sekä monipuolisen työtehtävän alueen energiantuotannon kannalta tärkeän organisaation palveluksessa.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki 1.-7.8., puh. 020 746 9450.

HAKEMUKSET
Hae tehtävää viimeistään 8.8.2017 alla olevan hakupainikkeen kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Hakuaika alkaa: 22.06.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 08.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies