Tuotantokoordinaattori / Wavin-Labko Oy, Joutsa

Wavin-Labko on suomalaisen ympäristö- ja vedenkäsittelyteknologian kärkinimi. Toimimme puhtaamman ympäristön puolesta kehittämällä korkealaatuisia ja pitkän elinkaaren omaavia ratkaisuja. Meillä on yli 50 vuoden kokemus jäte- ja sadevesi- sekä kiinteistöteknisten vedenkäsittelyjärjestelmien kehittämisestä, suunnittelusta ja valmistuksesta. Wavin-Labko Oy on osa Euroopan johtavaa putkijärjestelmien toimittajakonsernia – Wavin-konsernia. Waviniin omistaa maailman johtava putkituotteiden valmistaja Mexichem.
Lisätietoja: www.wavin-labko.fi, www.wavin.com, www.mexichem.com.

Haemme Joutsan lujitemuovitehtaalle Sinua

Tuotantokoordinaattori

Vastaat lujitemuovitehtaan operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta kehittäen samalla jatkuvasti tehtaan toimintaa. Työturvallisuus, kunnossapito ja tehtaan hankinnat kuuluvat myös vastuullesi. Toimipaikkasi sijaitsee Joutsassa, missä sinulla on reilun 15 henkilön tiimi johdettavanasi.

Olet tuotannonsuunnittelun sekä -toteutuksen ammattilainen ja Sinulla on kokemusta myös kunnossapidosta sekä työsuojelutoiminnasta. LEAN-ymmärryksesi on hyvällä tasolla. Lujitemuovin valmistusmenetelmien tuntemus sekä materiaalitekniikan osaaminen luetaan eduksesi. Koulutukseltasi olet insinööri/DI tai sinulla on vastaavat taidot. Sinulla on jo kokemusta esimiestehtävästä ja omaat hyvät henkilöjohtamistaidot. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä tiimipelitaidot. Olet tottunut hyödyntämään toiminnanohjausjärjestelmiä käytännön työssäsi, arvostamme erityisesti SAP-kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Jos haluat itsenäisen ja vastuullisen tehtävän sekä olla samalla mukana kehittyvässä, kansainvälisessä edelläkävijäyrityksessä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta 6.8.2017 mennessä. Liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Sarsama, puh 040 583 0310.

Hakuaika alkaa: 28.06.2017 16:00 Hakuaika päättyy: 06.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija