Pääkirjanpitäjä / Paikallispankkien PP-Laskenta, Espoo, Kauhajoki, Iisalmi, Lappeenranta

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy on arvostettu taloushallinnon palvelukeskus, joka tuottaa kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan yrityksille. Olemme osa Samlink-konsernia, joka on haastavien IT-ratkaisujen, sähköisen asioinnin, palveluintegroinnin ja taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys. Samlink-konsernissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä. PP-Laskennan asiakkaita ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Vahvistamme nyt kirjanpitotiimiämme ja etsimme sinua

Pääkirjanpitäjä

Toimit taloushallinnon palvelukeskuksemme asiantuntijaorganisaatiossa pääkirjapitäjänä. Hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaidemme vaativia kirjanpidollisia työtehtäviä ja tilinpäätöksiä. Olet kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän toiminnastaan, ja olet mukana tuottamassa myönteistä asiakaskokemusta. Voit työskennellä toimistollamme Espoossa, Kauhajoella, Iisalmessa tai Lappeenrannassa.

Olet etsimämme pääkirjanpitäjä, jos sinulla on kaupallinen koulutus sekä kokemusta pankki- ja rahoitusalan yritysten kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä. Työssäsi olet itsenäinen sekä joustava, ja pidät vastuullisesta, asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia. IFRS-osaaminen katsotaan eduksi.

Paikallispankkien PP-laskennassa pääset työskentelemään finanssialan näköalapaikalla taloushallinnon palveluiden parissa. Työpaikassamme on hyvä henki, kotoisa työilmapiiri ja säännölliset, joustavat työajat. Meillä kommunikointi kollegojen ja esimiesten kanssa on välitöntä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Laura Rehunen tiistaina 8.8. klo 14-16, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 20.8.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 06.07.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 20.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Etelä-Karjala, Pohjanmaa, Pohjois-Savo
Tehtävän taso
Asiantuntija