Turvallisuus- ja ympäristöasiantuntija / Stena Recycling Oy, Vantaa

 

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall AB -konserniin. Olemme innovatiivinen yhtiö, joka tarjoaa kierrätyspalveluja asiakkaillemme, jotka toimivat teollisuus-, kauppa- tai kuntasektorilla. Suomessa toimimme 14 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 110. www.stenarecycling.fi

Haemme EHSS-osastomme vahvistukseksi

TURVALLISUUS- ja YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtäviisi kuuluvat yritysturvallisuuden eri osa-alueisiin (mm. työturvallisuus, ympäristöturvallisuus, kemikaaliturvallisuus) liittyvien riskinarviointien, selvitysten, päivitysten ja raporttien laatiminen. Kokemuksestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua erilaisten kehitysprojektien hoitamista itsenäisesti tai turvallisten toimintatapojen varmistamista tuotanto-organisaatiossamme ja asiakkaidemme parissa.

Tehtäviisi kuuluvat myös käytössämme olevan turvallisuusjohtamisjärjestelmän (ISO 14001/OHSAS 18001) kehittämiseen ja dokumentointiin liittyvät tehtävät, lainsäädännön seuraaminen sekä osallistuminen erilaisten turvallisuuden tasoa parantavien projektien toteuttamiseen tiiviissä yhteistyössä organisaatiomme kanssa.

Sinulla on näkemystä ja osaamista turvallisuus- ja/tai ympäristöalalta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet rutiineja kaihtamaton, itsenäinen, sitkeä ja huolellinen tekijä, mutta myös yhteistyö-, kommunikointi- ja organisointikykyinen toiminnan kehittäjä. Sinulla on positiivinen ja toimeen tarttuva asenne. Haluat myös jakaa ammattitaitoasi ja osaamistasi asiakkaillemme. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihin ja kehittyä kierrätysalalla. Turvallisuus on kaikessa toiminnassamme ensisijalla. Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan tekemään pitkäjänteistä työtä turvallisuuden parantamiseksi.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 6.8.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 06.07.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 06.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija