Asiakkuuspäällikkö (Itä- ja Pohjois-Suomi) / Doctagon Oy

Doctagon Oy on voimakkaasti kasvava 100 % suomalaisomistuksessa oleva terveyspalveluyritys. Doctagon Oy tuottaa innovatiivisia palveluita niin julkisen sektorin, työterveyshuollon kuin kuluttajien tarpeisiin. Doctagonin palvelukonsepteja ovat potilaiden hoidon kokonaistarpeisiin räätälöidyt 24/7 toimivat vastuulääkäripalvelut, WorkWell- ja GetWell-konseptit työterveyshuoltoon, ratkaisupalvelut operatiiviseen sosiaali- ja terveyspalveluiden muutosjohtamiseen sekä etävastaanottopalvelut kuluttajille ja yrityskumppaneille mm. apteekkiketjuille. Doctagonille on myönnetty vuoden 2015 Lääkäriliiton laatupalkinto palveluiden vaikuttavuudesta.

Haemme nyt sinua innostava, ratkaisukeskeinen, B-2-P-myynnin ammattilainen

Asiakkuuspäälliköksi (Itä- ja Pohjois-Suomi)

Doctagonin muutoksentekijöiden tiimiin!

Vastaat alueen myynnistä ja kannattavasta kasvusta Doctagonin strategisten linjausten mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakkuuksien johtaminen ja kehittäminen. Toimipaikkasi on sovittavissa, ensisijaisesti Kuopion tai Savon seutu.

Motivoidut uusien asiakkaiden voittamiseen liittyvistä haasteista, ja omaat kehittävän, ratkaisukeskeisen työotteen olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämiseksi ja kasvattamiseksi. Ymmärrät asiakkuuksien johtamisen periaatteet ja arvon tuottamisen logiikan sosiaali- ja terveyspalveluissa. Tunnet julkisten hankintojen lainsäädännön ja asiakkaiden hankinta- päätöksentekoprosessin. Omaat yrittäjähenkisen, ratkaisukeskeisen asenteen. Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Liikut sujuvasti niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Omalla toiminnallasi ja esimerkilläsi vahvistat Doctagonin brändiä alueellasi. Raportoit julkisen liiketoiminnan johtajalle.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla vähintään 10 vuoden työkokemus, josta vähintään 5 vuotta tuloksellisista myynnin tehtävistä sekä kokemusta keskisuurista tai suurista B-2-P-hankinnoista. Aikaisempi kokemus terveyspalveluiden myynnistä katsotaan eduksi. Edellytämme tehtävään soveltuvaa alempaa akateemista loppututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Oma-aloitteisuus ja tiimipelaaminen vaikuttavat oleellisesti tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaali- ja terveyspalveluiden muutoksessa, dynaamisen ja innostavan kasvuyrityksen työyhteisön sekä motivoivat ja haastavat työtehtävät, joihin pystyt itse konkreettisesti vaikuttamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Doctagonilta liiketoimintajohtaja Anne Räsänen, ke 16.8. klo 14:30–15:30 ja to 17.8. klo 15–16, puh. 044 733 85 79 ja MPS-konsultti Johanna Leskinen, puh. 040 822 90 62. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 27.8.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 08.08.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 27.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Savo
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies