Kunnonvalvontainsinööri / SKF, Espoo


SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan. Esimerkkejä osaamisalueistamme ovat laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät, mekatroniikka sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. SKF:n palveluliiketoiminnan tavoitteena on kehittää asiakkaidemme tuotannon kokonaistehokuutta ja parantaa kilpailukykyä. Palveluvalikoimamme käsittää teollisuuden palvelut teknisestä tuesta aina kokonaisvaltaisiin käyttövarmuussopimuksiin ja etävalvontaan. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.skf.fi.

Haemme palveluliiketoimintaamme Etelä-Suomeen

Kunnonvalvontainsinööriä

kunnonvalvonnan projektien toteuttamiseen ja tekniseen tukeen SKF:n asiakkaille. Tehtävä edellyttää kunnonvalvonnan järjestelmien, laitteiden ja ohjelmistojen asennustaitoa, konfigurointia sekä käyttöönottoa. Teknisten häiriöiden osalta työhön kuuluu vikaselvityksiä asiakkaiden luona sekä etätyönä SKF:n kansainvälisen organisaation kanssa. Työ on liikkuvaa ja vaatii matkustamista kotimaassa.

Odotamme valittavilta henkilöiltä soveltuvaa teknistä, automaation ja/tai IT-tekniikan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta. Kunnonvalvonnan ja värähtelymittausten tuntemus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, palveluasennetta ja joustavuutta. SKF:n kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää englannin kielen taitoa.

SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Petri Saarinen 16.8. klo 9–11 ja 23.8. klo 13–15, puh. 0400 583 838, ja muina aikoina MPS-konsultit Jere Pekurinen ja Heidi Palo, puh. 020 746 9400. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 30.8.

Hakuaika alkaa: 11.08.2017 12:00 Hakuaika päättyy: 30.08.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija