Myynti- ja markkinointipäällikkö / Kuvaverkko Oy, Helsinki

Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama yhtiö. Paikalliset yrittäjämme ja me omistaudumme tinkimättömästi työllemme. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille on arvokasta päivittäiset kohtaamiset ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy kuvattavan kasvoille. Ikuistamme vuosittain puolen miljoonan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa.

Kuvaverkko on johtava toimija ja digitaalisuuden edelläkävijä alallaan. Kehitämme ja teemme omassa tuotannossamme erilaisia kuvatuotteita, joita verkkokaupastamme ostaa yli 300 000 asiakasta vuosittain. Melkein sadan ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkossa on 40 vakituista ja 40 kausityöntekijää Pitäjämäellä Helsingissä. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Etsimme asiakaskohtaamisista vastaavaa esimiestä. Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata asiakkuuksista ja niiden hoitamisesta
  • johtaa myyntiä koulujen rehtoreille, vanhempainyhdistyksille, päiväkotien johtajille ja urheiluseurojen vastaaville
  • koordinoida asiakaspalvelua ja markkinointia kuvatuotteiden ostajille
  • yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä

Sinulle raportoivat asiakkuuspäälliköt, myyntiassistentit, markkinointihenkilöt ja asiakaspalvelutiimin vetäjä. Itse raportoit suoraan toimitusjohtaja Petri Karjalaiselle ja olet johtoryhmän jäsen.

Edellytämme käytännön kokemusta B-to-B myynnistä, ja arvostamme sitä enemmän kuin kokemusta markkinoinnista. Tiedät, mitkä asiat ratkaisevat yritysasiakkaan luottamuksen voittamisessa ja ylläpitämisessä kaupan aikaansaamiseksi. Toimimme rajatussa kohderyhmässä, joka on tiedossamme.

Sydämesi sykkii kovemmin, kun näet mahdollisuuden saada aikaan tuloksia ja kehittää liiketoimintaa. Olet vaikutushaluinen, suorapuheinen ja yhteistyökykyinen. Laskemme eduksi mahdollisen esimieskokemuksen sekä kokemuksen verkkokaupasta. Osaat kommunikoida selkokielellä sekä kirjallisesti että suullisesti ja hallitset MS Office -työkalut hyvin. Tarjoamme tuloksiin sidotun kilpailukykyisen palkan sekä rennon työilmapiirin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Karjalainen, puh. 044 0112650, 18. ja 22.9. klo 9-12. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 24.9.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 12.09.2017 13:30 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies