Asiakkuuspäällikkö / Kuvaverkko Oy, Helsinki


Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama yhtiö. Paikalliset yrittäjämme ja me omistaudumme tinkimättömästi työllemme. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille on arvokasta päivittäiset kohtaamiset ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy kuvattavan kasvoille. Ikuistamme vuosittain puolen miljoonan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa.

Kuvaverkko on johtava toimija ja digitaalisuuden edelläkävijä alallaan. Kehitämme ja teemme omassa tuotannossamme erilaisia kuvatuotteita, joita verkkokaupastamme ostaa yli 300 000 asiakasta vuosittain. Melkein sadan ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkossa on 40 vakituista ja 40 kausityöntekijää Pitäjämäellä Helsingissä. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Asiakkuuspäällikkö

Etsimme kahta asiakkuuksista vastaavaa myyjää. Tehtäviisi kuuluu:

  • myyntityö mm. koulujen rehtoreille, päiväkotien johtajille, vanhempainyhdistyksille ja urheiluseurojen vastaaville
  • olemassa olevien asiakkuuksien vahvistaminen
  • uusasiakashankinta.

Raportoit myynti- ja markkinointipäällikölle.

Edellytämme käytännön kokemusta ja intohimoa B-to-B-myyntiin sekä asiakkuuksien hoitoon. Tiedät mitkä asiat ratkaisevat yritysasiakkaan luottamuksen voittamisessa ja ylläpitämisessä kaupan aikaansaamiseksi. Toimit rajatussa kohderyhmässä. Olet dynaaminen, sosiaalinen, joustava ja sinnikäs myyjä sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa. Osaat viestiä asiasi selkeästi, mutta myös kuunnella. Hallitset MS Office -työkalut hyvin. Kokemus julkisista hankinnoista on eduksi. Toisen asiakkuuspäällikön haluamme omaavan erinomaisen ruotsin kielen taidon. Tarjoamme tuloksiin sidotun kilpailukykyisen palkan ja rennon työilmapiirin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Karjalainen, puh. 044 011 2650, 18. ja 22.9. klo 9–12. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 24.9.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 12.09.2017 14:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija