Myyntiassistentti / Kuvaverkko Oy, Helsinki


Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama yhtiö. Paikalliset yrittäjämme ja me omistaudumme tinkimättömästi työllemme. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille on arvokasta päivittäiset kohtaamiset ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy kuvattavan kasvoille. Ikuistamme vuosittain puolen miljoonan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa.

Kuvaverkko on johtava toimija ja digitaalisuuden edelläkävijä alallaan. Kehitämme ja teemme omassa tuotannossamme erilaisia kuvatuotteita, joita verkkokaupastamme ostaa yli 300 000 asiakasta vuosittain.
Melkein sadan ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkossa on 40 vakituista ja 40 kausityöntekijää Pitäjämäellä Helsingissä. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Myyntiassistentti

Etsimme kahta myyntiä ja markkinointia tukeavaa assistenttia.

Arvostamme käytännön kokemusta B-to-B-myyntiyksiköstä tai asiakkuustiimistä. Lopullinen toimenkuvasi muotoutuu osaamisesi mukaan – tarvitsemme osaajia myynnin tukeen, puhelinmyyntiin, yritystapahtumien järjestämiseen, myyntimateriaalien tekemiseen ja asiakasrekisterin hallinnoimiseen. Mikäli sinulla on kykyjä sekä kiinnostusta myyntiviestinnän saralla, on sinulla mahdollisuus myös päästä laajentamaan työnkuvaasi.

Raportoit myynti- ja markkinointipäällikölle. Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus ja kommunikoit sujuvasti selkokielellä sekä hallitset suomen kieliopin hyvin. MS Office -työkalujen käyttö on sinulle arkipäivää ja osaat hioa esityksistä timantteja. Olet yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja tarvittaessa itsenäisen tehokkaasti työskentelevä. Tarjoamme tuloksiin sidotun kilpailukykyisen palkan ja rennon työilmapiirin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Karjalainen, puh. 044 0112650, 18. ja 22.9. klo 9–12. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si tästä linkistä 24.9.2017 mennessä.

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Avustava