Clinical Research Associate (CRA) / Novo Nordisk Farma Oy, Espoo

 

Tanskalainen Novo Nordisk on globaali lääkealan yritys, joka on toiminut edelläkävijänä diabeteshoidon kehittämisessä yli 90 vuoden ajan. Tämä on antanut meille kokemusta ja osaamista auttaa myös ihmisiä, jotka kärsivät muista vakavista kroonisista sairauksista, kuten hemofiliasta, kasvuhäiriöistä ja ylipainoisuudesta. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 42 000 työntekijää 77 eri maassa. Tuotteitamme markkinoidaan yli 165 maassa. Suomessa Novo Nordisk Farma Oy työllistää 65 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Leppävaarassa, Espoossa. Ks. lisää novonordisk.comFacebook, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Haemme nyt kliinisten lääketutkimusten tiimiimme Sinua,

Clinical Research Associate (CRA)

CRA:na toimit kliinisten lääketutkimusten polttopisteessä tutkimuskeskusten ja Novo Nordiskin välillä. Vastuullesi kuuluu kliinisten lääketutkimusten valmistelu, koordinointi, monitorointi ja dokumentointi. Varmistat että tutkimukset etenevät tavoitteiden, tutkimussuunnitelman ja hyvän kliinisen tutkimustavan mukaisesti. Yhteistyökumppaneitasi ovat maan johtavat diabetesasiantuntijat, alan kokeneista ammattilaista koostuva Clinical-osastomme sekä yli 90 vuotta diabeteksen hoidon edistämisessä ansioitunut kansainvälinen organisaatio. Tehtävä sisältää runsaasti matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

  • tehtävään soveltuva, esim. luonnontieteellinen koulutustausta ja GCP-pätevyys
  • kokemusta ja näyttöjä itsenäisessä CRA:n tehtävässä toimimisesta
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • taito ymmärtää englanninkielistä lääketieteellistä tutkimustekstiä ja kirjoittaa englanniksi monitorointiportteja
  • kliinisissä lääketutkimuksissa käytettävien järjestelmien ja yleisimpien MS Office -sovellusten osaaminen
  • asiakaslähtöinen asenne sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • ajokortti ja valmius säännölliseen matkustamiseen.

Odotamme myös, että potilaskeskeisyys, eettisyys ja kunnianhimo ohjaavat työtäsi. Olet hyvä organisoimaan isojakin kokonaisuuksia. Pystyt koordinoimaan vaativia projekteja jokainen yksityiskohta huomioiden ja laadukkaat lopputulokset varmistaen. Sinulla on myös innostusta oppia uutta ja toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Energisoidut haasteista, mutta et toisaalta lannistu rutiineista. Meiltä saat laadukkaan koulutuksen, ajantasaiset työvälineet, kilpailukykyiset edut sekä mahtavan työyhteisön tuen tehtävässäsi onnistumiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Head of Clinical Research Liisa Lintula, puh. +358 40 8433331 tai liil@novonordisk.com. Englanninkielinen ilmoitus, lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet löytyvät www.novonordisk.com/careers-sivuilla valitsemalla valikosta Finland. Haku päättyy 25.10.2017. Hakemukset pyydetään tekemään englanniksi.

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija