Market Access & HEOR Manager / AbbVie Oy, Espoo

 
AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbViessä yhdistyvät bioteknologia-alan yrityksen fokus sekä pitkään toimineen johtavan lääkealan yrityksen asiantuntemus. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida kehittyneitä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Vuonna 2017 AbbVien henkilöstöön kuuluu noin 29 000 työntekijää ja yhtiö markkinoi lääkkeitä yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Vahvistamme Market Access -tiimiämme ja haemme nyt

Market Access & HEOR Manageria

vastaamaan lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi vastuullasi on terveystaloudellisten analyysien, työkalujen ja materiaalien suunnittelu ja tuottaminen. Toimit oman terapia-alueesi asiantuntijana vastaten kokonaisvaltaisesti vastuualueesi Market Access -toimenpiteistä. Määrittelet hinta- ja korvattavuusstrategioita ja luot hinnoitteluskenaarioita. Olet osana toteuttamassa myös vaikuttavuustutkimuksia terveystalouden kentällä. Tehtäviisi lukeutuu myös branditiimin tukeminen. Raportoit tehtävässäsi Market Access Directorille.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta Market Access -prosesseista ja uusien tuotteiden lanseerauksesta lääketeollisuudessa sekä hyvää terveystalouden tuntemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. terveystaloustieteen, kansantaloustieteen tai farmasian alalta. Odotamme vankkaa kiinnostusta ja osaamista taloudesta ja datan analysoimisesta. Tehtävä vaatii suunnittelua ja toteuttamista samanaikaisesti, sekä kykyä ratkaista tehokkaasti eteen tulevia haasteita itsenäisesti sekä osana tiimiä. Matriisitiimityöskentely on sinulle tuttua ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan terveydenhuoltosektorilla osana menestyvää ja kasvavaa kansainvälistä yritystä sekä ympärillesi osaavan ja dynaamisen työyhteisön. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Market Access Director Mari Renlund 18.10.2017 klo 16–17 ja 20.10.2017 klo 9–10, puh. 0400 422 933. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461 ja Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.10.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 11.10.2017 16:00 Hakuaika päättyy: 25.10.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija