Avainasiakasmyyjä (Sähkönjakelu ja tele) / SLO Oy, Tampere

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme Tampereen Sarankulman toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASMYYJÄ (Sähkönjakelu ja tele)

Tehtäviisi kuuluu
Vastaat nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta sekä kehität pitkäjänteistä yhteistyötä vastuuasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu vastuualueesi asiakkaiden tilausten tekeminen, tarjousten laadinta sekä tilausprosessin seuranta. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista otetta asiakastyöhön. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisten työvälineiden ja sovellusten käytön sekä osaat hyödyntää niitä osana työtäsi. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa sekä valmis laittamaan itsesi likoon.

Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

Kysy lisää
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ti 14.11. klo 14-15 ja to 23.11. klo 14.30-15.30.

Hakemukset
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 29.11.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 10.11.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 29.11.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija