Työpäällikköharjoittelija / Honkarakenne Oyj, Tuusula / Etelä-Suomi

 

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut lähes 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2016 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 36,1 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 49 %.

Haemme nyt tiimiimme

TYÖPÄÄLLIKKÖHARJOITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu aluksi Honka-omakotitalojen ja vapaa-ajan rakennusprojektien tarjous- ja kustannuslaskenta sekä projekteihin liittyvien urakka- ja aliurakkasopimuksien tekeminen. Tulet myöhemmin osallistumaan myös työmaajohdon tehtäviin sekä Honka Rakentamispalvelujen™ sisäiseen kehittämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa ja vastaat osaltasi laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Tähän tehtävään voi hakea myös vasta hiljattain työelämään siirtynyt tai opintojaan viimeistelevä henkilö, sillä oikeanlainen asenne sekä halu oppia ja kehittyä merkitsevät enemmän kuin pelkkä työkokemusvuosien määrä. Toimipaikkasi on Honkarakenteen viihtyisä toimipiste Tuusulassa.

Odotamme sinulta:
• Soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä alan työkokemusta
• Matkustusvalmiutta kotimaassa
• Aikaisempi kokemus tarjouslaskennasta ja työmaatoiminnasta luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Mielekkään ja haastavan tehtävän maailman johtavan hirsitalovalmistajan tiimissä
• Hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
• Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
• Mahdollisuuden edetä urallasi
• Muun organisaation tuen menestyksesi varmistamiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 26.11.2017 mennessä.

WWW.HONKA.FI

Hakuaika alkaa: 10.11.2017 10:00 Hakuaika päättyy: 26.11.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija