Development Technician / Paroc Oy, Parainen

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana kestävää kehitystä edistävän rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1835 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 375,5 miljoonaa euroa.

Development Technician

Etsimme metallialan kokemusta omaavaa henkilöä Process Development -organisaatioon kehitysverstaallemme Paraisille, jossa kehitämme erilaisia koeajoihin ja testeihin liittyviä laitteita. Käytössämme meillä on monipuolinen metallialan konekanta.

Päätehtävänäsi on toimia asiantuntijana prosessitekniikan laitteiden kehityksessä, koneiden valmistuksessa, käyttöönotoissa ja niiden huollon kouluttajana projekteissa ja tuotannossa.

Tehtävä pitää sisällään seuraavia osa-alueita:

  • Kehitysverstaan koelaitteiden ja mallien valmistus sekä niiden asennuksiin, huoltoihin ja korjauksiin osallistuminen.
  • Koeajojen ja testien suorittamisessa avustaminen kehitysverstaan työtiloissa ja Parocin eri tehdaspaikkakunnilla
  • Kehitettyjen koe- ja tuotantolaitteiden ongelman ratkaisuihin osallistuminen
  • Työturvallisuudesta vastaaminen projektien, koulutusten ja testien yhteydessä
  • Investointi- ja kehitysprojekteihin osallistuminen.

Sinulla on tekninen koulutus ja vähintään 5 vuoden työkokemus metallialalta. Hallitset yleisimmät metallialan tehtävät kuten hitsaamisen, koneistuksen ja koneasennukset.

Osaat käyttää tavallisimpia Microsoft Office -sovelluksia. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen taito. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen toimintaan ja yhteistyökykyä eri kulttuureissa toimivien henkilöiden kanssa.

Työtehtävään sisältyy matkustamista Paroc-paikkakuntien välillä sekä toimittajien toimipisteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Kuokkanen, Osastopäällikkö, 14.11. klo 14–16:30 ja 20.11. Klo 14–16:30, puh. +358 400 674 170. Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 26.11.2017 osoitteessa Paroc.fi (Paroc yrityksenä – Ura Parocilla – Avoimet työpaikat).

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija