Asiakkuuspäällikkö / Kuvaverkko Oy, Helsinki

Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama yhtiö. Paikalliset yrittäjämme ja me omistaudumme tinkimättömästi työllemme. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille on arvokasta päivittäiset kohtaamiset ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy kuvattavan kasvoille. Ikuistamme vuosittain puolen miljoonan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa.

Kuvaverkko on johtava toimija ja digitaalisuuden edelläkävijä alallaan. Kehitämme ja teemme omassa tuotannossamme erilaisia kuvatuotteita, joita verkkokaupastamme ostaa yli 300 000 asiakasta vuosittain.

Melkein sadan ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkossa on 40 vakituista ja 40 kausityöntekijää Pitäjämäellä Helsingissä. Liikevaihtomme on yli 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Asiakkuuspäällikkö:

Etsimme asiakkuuksista vastaavaa myyjää. Tehtäviisi kuuluu

  • kuvausten myyntityö koulujen rehtoreille, päiväkotien johtajille, vanhempainyhdistyksille ja urheiluseurojen vastaaville
  • olemassa olevien asiakassuhteiden vahvistaminen
  • uusasiakashankinta

Raportoit myynti- ja markkinointipäällikölle.

Edellytämme käytännön kokemusta ja intohimoa B-to-B-myyntiin sekä asiakkuuksien hoitoon, koska vastaat kaikista yrityksemme asioista asiakkaiden suuntaan. Tiedät mitkä asiat ratkaisevat luottamuksen voittamisessa ja ylläpitämisessä kaupan aikaansaamiseksi. Saat Etelä-Suomen alueelta valmiin asiakassalkun ja sen hoitaminen vaatii ajokortin sekä 3-4 päiväreissua viikossa.

Olet dynaaminen, sosiaalinen, joustava ja sinnikäs myyjä sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa. Osaat viestiä asiasi selkeästi, mutta myös kuunnella. Hallitset MS Office -työkalut hyvin. Kokemus julkisista hankinnoista ja kohderyhmistä lasketaan eduksi. Natiivi ruotsin kielen taito ei ole edellytys, mutta se toisi suomenruotsalaiset asiakkuudet hoidettavaksesi.

Tarjoamme tuloksiin sidotun hyvän palkan ja rennon työilmapiirin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Petri Karjalainen, puh. 044 011 2650 21.11. klo 9-12 ja 29.11. klo 12-16. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9462. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa alla olevan hakupainikkeen kautta 4.12.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.11.2017 12:00 Hakuaika päättyy: 04.12.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija