Toimitusjohtaja / Vertek Oy, Uusikaupunki

 

Vertek Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama yritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 20 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 150. Vertek:n pääkonttori sijaitsee Uudessakaupungissa ja liiketoimintaa Vakka-Suomen, Uudenmaan, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueilla.

Vertek Sähköpalvelu Oy on Vertek Oy:n omistukseen vuonna 2011 siirtynyt sähkö- ja telealan urakointiliike. Henkilöstön määrä on noin 40. Toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Uudessakaupungissa sekä Olkiluodossa.

Vertekin missiona on tuottaa sähköalan monipuolisia palveluja ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien ja olla valtakunnallisesti arvostettu, kokonaisvaltaisia sähköalan palveluja tuottava verkonrakennus- ja asennuspalveluyritys. Toiminta perustuu osaavaan henkilökuntaan, kokonaisvaltaisesta toiminnan laadusta lähtevään hintakilpailukykyyn, palveluiden ja tuotteiden hyvään laatuun sekä pitäviin toimitusaikoihin.

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajalla on henkilökohtaisesti vastuu yrityksen tuloksesta, johtamisesta sekä strategian mukaisesta kehittämisestä.

Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa:

  • vastata liiketoiminnan tuloksesta
  • vastata Vertek Oy:n ja Vertek Sähköpalvelut Oy:n strategian jalkauttamisesta
  • johtaa asiakas- ja myyntitoimenpiteitä
  • vastata projektien kustannus- ja tehokkuuslaskennasta sekä projektien läpiviennistä
  • johtoryhmätyöskentelyn johtaminen
  • henkilöstöjohtaminen ja esimiestyön osaamisen kehittäminen
  • uusien liiketoimintakonseptien luominen strategian mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä strategian johtamiseen ja kokonaisuuksien hallintaan. Sinulla tulee olla näyttöjä henkilöstön osaamisen pitkäjänteisestä kehittämisestä sekä tehokkaan toimintakulttuurin luomisesta. Sinä olet aktiivinen ja verkostoituminen on sinulle luonnollista. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta mittavien projektien ja urakoiden suunnittelusta sekä läpiviennistä. Odotamme teknisen toimialan tuntemusta, mutta kokemus sähkö-, automaatio- tai tietoliikennealalta ei ole ehdoton vaatimus. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi insinööri, DI tai ekonomi, mutta yliopistotutkinto ei ole ehdoton vaatimus, mikäli sinulta löytyy kompensoivia meriittejä.

Vertekin toimitusjohtajan tehtäväkenttä on monipuolinen: se tarjoaa vastuuta, mahdollisuuden nähdä työnsä tulokset ja osallistua koko toimialan kehittämiseen. Tehtävällä on myös yhteiskunnallinen merkitys; pääset vaikuttamaan alueen teollisuuden sekä kotitalouksien energian käytön muotoihin ja kehitykseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti ma 4.12. klo 13–16 ja ma 11.12. klo 13–16, puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 17.12.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 01.12.2017 05:00 Hakuaika päättyy: 17.12.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Johto