Industry Manager, Automation Solutions / Weidmüller Suomi, Vantaa/Tampere


Weidmüller on yksi maailman johtavista teollisuusautomaation ratkaisutoimittajista. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja autamme kehittämään heidän tekemistään ja prosesseja. Laajasta tuotevalikoimastamme asiakkaamme tuntevat parhaiten laadukkaat riviliittimet, mutta olemme paljon muutakin! Automaation rooli sekä mahdollisuudet kasvavat teollisuudessa nopeasti. Myös asiakkaidemme vaatimukset kumppaneitaan kohtaan kasvavat. Laajan tuote- ja palveluvalikoimamme avulla asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet ovat ratkaistavissa, mutta pelkät tuotteet tai palvelut eivät aina tuo ratkaisua – meille ihminen on tärkein.

Myyntimme on vahvassa kasvussa ja vahvistamme tiimiämme joko Tampereen tai pääkaupunkiseudun alueella. Oletko sinä meidän uusi, kehittymishaluinen ja innokas teollisuusautomaation nuori kyky tai vaihtoehtoisesti kokenut sekä nälkäinen – ja ennen kaikkea myyntihenkinen

Industry Manager, Automation Solutions

Työssäsi ratkot asiakkaidemme haasteita ja autat myyjiämme mm. teollisuusautomaatioasioissa. Tapaat myös itsenäisesti sinulle nimettyjä asiakkaita ja kasvatat yhteistä liiketoimintaamme. Asiakkaiden aktiivinen tapaaminen ja kykysi tuottaa ratkaisuja heidän tarpeisiinsa auttavat sinua menestymään työssäsi. Emme siis hae riviliitinmyyjää, vaan myyntihenkistä asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäjää.

Koulutukseltasi voit olla esim. insinööri tai DI. Koulutustasi tärkeämpää on osaaminen, positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Teollisuusautomaation tuntemus, aiempi kokemus ja näytöt menestyksekkäästä ratkaisumyynnistä ovat selkeitä etuja. Voit myös olla vastavalmistunut nuori kyky, jolloin lupaamme valmentaa sinusta alan ammattimaisen asiakastyöskentelijän ja tulevaisuuden tähden.

Tarjoamme sinulle mm kiinteän kuukausipalkan, vuosibonuksen, erinomaiset työvälineet, auto- ja lounasedun, etätyömahdollisuuden, loistavat työkaverit sekä erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja itsesi kehittämiseen. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, jossa apunasi on huippuosaava tekninen tuki ja muita tiimimme osaajia. Itse voit asua joko Tampereen tai pääkaupunkiseudun alueella.

Kiinnostuitko? Laita hakemus hakupainikkeen kautta viimeistään 2.1.2018. Liitä mukaan CV ja palkkatoive. Lisätietoja antaa maajohtaja Markku Leskinen (0500 637003) tai MPS-konsultti Tapio Kivikangas puh. 020 7469 456. Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Hakuaika alkaa: 01.12.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 02.01.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija