Back and Middle Office Specialist / Åbo Akademin Säätiö, Turku

Åbo Akademin säätiön pääasiallisena tehtävänä on Åbo Akademin taloudellinen tukeminen noin 15 miljoonalla eurolla vuosittain. Tieteellistä tutkimusta tuetaan pääasiassa osoittamalla tutkimusapurahoja Åbo Akademin säätiön tutkimuslaitokselle sekä tukemalla uskontotieteelliseen ja kulttuurihistorialliseen tutkimukseen erikoistunutta Donner-instituuttia.

Säätiö tukee suomenruotsalaista kulttuurityötä muun muassa ylläpitämällä Sibelius-museota, Ett Hem -museota, Kankaisten kartanoa sekä taiteilijakoti Casa Haartmania. Säätiö myös luovuttaa teatterirakennuksen Åbo Svenska Teaterin käyttöön. Åbo Akademin säätiöllä on hallinnassaan noin 400 rahastoa, joista useimmat perustuvat testamentteihin tai lahjoituksiin.

Haemme sijoitustiimiin

Back and Middle Office Specialistia

Kahden hengen sijoitustiimimme tarvitsee lisävahvistusta. Monipuolisessa Back and Middle Office Specialistin roolissa hoidat arvopaperikaupan toimeenpanoon liittyviä tehtäviä sekä sijoitussalkun päivittäistä arvonlaskentaa, siihen liittyvää tiedonhankintaa ja salkkuraporttien kokoamista. Lisäksi vastuullasi ovat sijoitustoimintaan liittyvä budjetointi, taloudellisten tunnuslukujen seuranta ja niihin liittyvät ennusteet. Työskentelet tiiviisti paitsi sijoitustiimin myös taloushallinnon kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä Excel-taitoja ja ymmärrystä rahoitusmarkkinoista, sijoitustoiminnasta ja sijoitusinstrumenteista. Aikaisempi kokemus Back and Middle Office -tehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja mikäli ruotsin kielen taitosi ei vielä ole vahva, olet halukas kehittämään sitä.

Olethan henkilönä oma-aloitteinen ja vastuullinen. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä rutiinien sietokykyä. Arvostamme myös kehittämislähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja näköalapaikan kansainvälisille sijoitusmarkkinoille. Työnantajana säätiö on vakaa, sijoitustiimi hallinnoi yhteensä noin 650 miljoonan euron kokonaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta 29.1.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 12.01.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 29.01.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija