Tuotekehitysinsinööri / Sievin Jalkine Oy, Sievi As.


Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Vuonna 1951 perustettu kansainvälinen perheyritys työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 530 henkilöä sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sievissä ja Oulaisissa. www.sievi.com

Haemme Sievin toimipisteeseemme

Tuotekehitysinsinööriä

Tehtävässäsi työskentelet monipuolisissa ja haastavissa jalkineisiin liittyvissä tuotekehitystehtävissä. Työsi tavoitteena on löytää uusia jalkineisiin soveltuvia materiaali- ja tuoteideoita sekä kehittää niistä kaupallisesti toimivia ratkaisuja. Sinulla on projektivastuu kehityshankkeista sekä erilaisten materiaalien tutkimuksesta ja testauksesta. Toimit osana nykyistä tuotekehitystiimiämme yhteistyössä tuotannon eri osastojen ja toimittajien kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (AMK / DI). Haluat olla mukana innovoimassa, kehittämässä ja viemässä tuotantoon alallaan edistyksellisiä tuotteita ja viihdyt hyvin kansainvälisessä työympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta sekä hyvää englannin kielen osaamista. Menestyksekäs kehitysprojektien johtaminen ja valmiiksi saaminen vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden muotoilu- tai suunnittelutehtävistä ja/tai tuotekehitysprojekteista sekä 3D-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan alan parhaiden tuotteiden parissa menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kansainvälisessä toimintaympäristössä ja pääset näkemään tuotekehitystöidesi konkretisoituvan tuotannossa.

Lisätietoja antaa MPS-konsultti Arto Savela, puh. 020 746 9451.
Lisäksi tuotekehityspäällikkö Vesa Jokinen vastaa tiedusteluihin 23.2.2018 klo 14:00–16:00 ja 2.3.2018 klo 12:00–14:00, puh. 040 066 9212.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 9.3.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.02.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 09.03.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija