Freelancer Career Coach / MPS Career Oy, Helsinki (Turku, Tampere, Vaasa, Oulu)


Hyvä johtamistaito ja osaava, motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohtia liiketoiminnan menestykselle. Parhaat johtajat myös tietävät, että voittajaorganisaatiot rakentuvat yksilö kerrallaan. MPS tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani. Meitä on Suomessa jo yli sadan huippuasiantuntijan joukko tukemassa asiakasyritystemme esimiehiä, johtajia ja hr-henkilöitä johtamisessa ja erilaisissa henkilöstöä koskevissa kysymyksissä. Uskomme, että ihmiset ratkaisevat. Ja niin kuin kansainvälinen sloganimme sen sanoo:

Because companies are made up of people™

www.mps.fi | www.mpsglobe.com

Etsimme nyt ammattitaitoisia Career Coacheja freelance-verkostoomme.

Tuoko ihmisten tukeminen uuteen alkuun juuri sinulle sen kaikkein syvimmän merkityksen työssä? Oletko empaattinen ja asiantunteva Career Coach, joka siloittaa työelämän murroskohdissa uutta suuntaa etsivien polkua uuteen työhön, opintoihin tai yrittäjyyteen? Tule meille Career Coachiksi uudelleensijoittumisval-mennuksiin. Pääset työskentelemään freelancerina tunnetun ja laadukkaan brändin alla työssä, joka on merkittävää, kiitollista ja antoisaa.

Olet uraohjauksen ammattilainen ja perillä Suomen työmarkkinatilanteesta. Omaat sekä relevantin tiedon uuden työn löytymiseksi, että persoonan, jolla voit tukea, motivoida ja rohkaista valmennettavia juuri oikealla tavalla. Rekrytointi, valmennukset ja business coaching -osaaminen ovat tässä työssä eduksi. Valmennukset ovat pääasiassa yksilövalmennuksia, jotka tapahtuvat MPS:n tiloissa Helsingin Meilahdessa tai mahdollisesti muilla MPS-paikkakunnilla Oulussa, Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Perehdytämme sinut talon tapoihin, mutta arvostamme erityisesti sinun omaa, persoonallista tapaasi tukea ihmisiä muutoksessa.

Kysy lisää liiketoiminnan kehityspäällikkö Päivi Montgomerylta p. 020 746 9612 ja lähetä hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta, viimeistään 25.2.2018. Aloitamme haastatteluita mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika alkaa: 14.02.2018 09:30 Hakuaika päättyy: 25.02.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Tehtävän taso
Asiantuntija