Asuntotuotannon päällikkö / Arjasmaa Yhtiöt Oy / Lounais-Suomi ja pääkaupunkiseutu

 

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos. Kun laatu kohtaa luovuuden, syntyy ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Arjasmaa Yhtiöt Oy työllistää yli 80 rakennusalan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryhtiöitä ovat Rakennustoimisto Laamo Oy, Rakennusliike Kemppe Oy sekä Rakennus Oy Isotalo. Yrityksiä yhdistää paitsi vahva osaaminen myös jaettu arvomaailma: avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys nyt ja tulevaisuudessa.

Asuntorakennustuotantomme kehittymisen ansiosta haemme Arjasmaa Yhtiöt Oy:n palvelukseen

Asuntotuotannon päällikköä

Tehtävänkuva sisältää asuntotuotannon prosessin ohjausta laaja-alaisesti aina lupaavien kohteiden hakemisesta tuotantoprosessin seurantaan. Vastuullasi on potentiaalisten kohteiden etsintää, investointien suunnittelua, kaavoitukseen osallistumista sekä rakennuslupien hakemiseen liittyviä tehtäviä. Tehokas ja kohteeseen sopiva suunnittelutyö sekä siihen liittyvä yhteistyökumppaneiden valinta ja ohjaus on osa työtäsi. Työssä menestymisen kannalta sinulla täytyy olla kokemusta suunnittelun ohjauksesta, hankkeiden valmistelusta sekä alihankkijaverkoston kanssa toimimisesta.

Etsimämme henkilö on innostunut, positiivinen ja asioita tehokkaasti aikaansaava. Odotamme kykyä hahmottaa innovatiivisesti uusia potentiaalisia kohteita sekä rohkeaa ja kunnianhimoista otetta niiden eteenpäinviemisessä. Yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat ensisijaisen tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta, ja arvostamme myös toimialan verkostoja. Toiminta-alueesi on Lounais-Suomi ja pääkaupunkiseutu, ja työ edellyttää liikkumista tällä alueella.

Työnkuvassa korostuu mahdollisuus toimia itsenäisesti ja omaa luovuutta hyödyntäen laadukkaiden ja yksilöllisten asuntokohteiden parissa. Arjasmaa Yhtiöt Oy tarjoaa sinulle kehittämismyönteisen, laatua arvostavan ja toimintatavoiltaan ketterän työympäristön. Konsernissa toimitaan matalan organisaation ja mutkattoman päätöksenteon siivittäminä, ja asuntotuotannon päällikkönä sinulla on paljon vapautta ja vastuuta omalla toimintakentälläsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Mari Jokiranta (puh. +358 (0)20 746 9693), parhaiten tavoitettavissa tehtävän tiimoilta 15.3. klo 8-10, 21.3. klo 8-10 sekä 26.3. klo 14-16. Sähköpostitse tiedusteluja voi lähettää osoitteeseen mari.jokiranta(at)mps.fi. 

Jätä hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 28.3.2018. 

Hakuaika alkaa: 09.03.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 28.03.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija, Päällikkö/esimies