Learning Experience Developer / MPS Prewise Oy, Helsinki

MPS Prewise Oy on osa MPS-Yhtiöitä. MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan toimistoista. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti. www.mps.fi.

Learning Experience Developer

Haussa on timanttinen tiimipelaaja vahvistamaan oppimisratkaisuja kehittävää ohjelmointitiimiämme projektiluontoisesti. Olit sitten kokeneempi ammattilainen, tulevaisuuden lupaus tai harjoittelupaikkaa etsivä opiskelija, etsimme juuri sinua - valmiutesi ja innostuksesi merkitsevät meille eniten. Suomen suurimpana verkko-oppimisen osaajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja loistavat kehitysmahdollisuudet.

Käytämme seuraavia teknologioita, joiden toivomme olevan sinullekin tuttuja: 

  • Javascript 
  • HTML5
  • CSS/SASS 
  • Modernit Javascript front-end frameworkit 
  • Adoben Photoshop CC ja Illustrator CC -ohjelmat

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja teemme päivittäin yhteistyötä heidän kanssaan, joten innostuthan sinäkin asiakastyöstä ja yhteisestä ongelmanratkaisusta. Myös sisäisesti teemme työtä tiiviisti tiiminä, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja lupaamme sinulle vapautta ja vastuuta sekä tukea omaan kehitykseesi osana luovaa tiimiä. Arvostamme sujuvaa englanninkielen taitoa, sillä osa kehitystiimistämme toimii ulkomailla.

Haemme aluksi työntekijää joustavalla tuntipohjaisella sopimuksella.

Näetkö jo itsesi meillä? Haluamme kuulla juuri sinusta!

Lisätietoa työnkuvasta antaa Senior LX Developer Pekka Pyrhönen (puh. 050 545 5918) perjantaina 16.3.2018 klo 13-15 ja keskiviikkona 21.3.2018 klo 9-11. Muina aikoina voit lähettää tiedusteluja sähköpostitse osoitteeseen pekka.pyrhonen(at)mps.fi.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 6.4.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 09.03.2018 16:00 Hakuaika päättyy: 06.04.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija