Seniorikonsultti / Konsultti, MPS-Yhtiöt, Tampere

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Haluamme Tampereen tiimiimme sinut, haasteista innostuva ja dynaaminen

SENIORIKONSULTTI / KONSULTTI

Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina tukien heitä erilaisissa rekrytoinneissa ja valmennushankkeissa. Motivoidut myynnillisistä tehtävistä, tunnistat asiakkaan tarpeet ja kehität asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. Olet vakuuttava, joustava ja mukautumiskykyinen, koska asiakkainasi on eri kokoisia organisaatioita yli toimialarajojen.
 
Pystyt toteuttamaan itsenäisesti erilaisia rekrytointiprojekteja. Sinulla on valmiudet johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen asiakasyrityksissämme. Olet verkostoitunut Pirkanmaan yrityselämässä. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja itseohjautuva, otat luontaisesti itsellesi vastuun työsi organisoinnista. Säilytät energisyytesi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ajoittain tiukkoja. Koulutuksesi on akateeminen (esim. KTM/PsM) ja sinulla on kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä tai vastuullisista HR-tehtävistä.

Olemme aidosti kiinnostuneita tukemaan ja kehittämään sinua työurallasi. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ammatilliseen kasvuusi.

Lisätietoja tehtävästä antavat luottamuksellisesti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161 sekä Iiro Pohjanoksa puh. 0500 827 384. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 1.5.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.04.2018 09:00 Hakuaika päättyy: 01.05.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija