Toimitusjohtaja / Turun Seudun Energiantuotanto Oy, Naantali


Turun Seudun Energiantuotanto Oy (TSE) on Turun alueella toimiva Fortumin (49,5 %), Turku Energia Oy:n (39,5 %) ja lähikaupunkien Raision, Kaarinan ja Naantalin omistama energian tuotantoyhtiö. Osakkaiden sopimusten mukaisesti on TSE vastannut vuoden 2012 alusta lähtien koko alueen perusenergian tuotannosta, johon kuuluu kaukolämpö ja -jäähdytys, prosessihöyry sekä sähkö.

TSE omistaa Naantalin voimalaitoksen, Orikedon biolämpölaitoksen ja Kakolan lämpöpumppulaitokset. TSE myy sähkön osakkailleen, kaukolämmön ja -jäähdytyksen Turku Energialle ja prosessihöyryn Fortumille. Laitosten käyttö- ja kunnossapito on ulkoistettu Naantalin voimalaitoksella Fortumille ja Orikedon sekä Kakolan laitoksilla Turku Energia Oy:lle.

Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n liikevaihto on n. 130 miljoonaa euroa ja kaukolämmön tuotanto n. 2100 GWh/a, sähkön 1000 GWh/a ja prosessihöyryn 350 GWh/a. Vuonna 2017 valmistui uusi, nykyistä vähäpäästöisempi monipolttoainevoimalaitos korvaamaan käytöstä poistuvaa tuotantoa.

Etsimme sinua

Toimitusjohtaja

Vastaat yrityksen toiminnasta kokonaisuudessaan ja raportoit sen hallitukselle. Yhtiön strategia perustuu tuotantoyksiköiden järkevälle käytölle, uusien rakentamiselle ja vanhojen sulkemiselle. Voimalaitosten polttoaineina yritys käyttää tällä hetkellä useita erilaisia biopolttoaineita ja hiiltä. Toimitusjohtajana tehtävänäsi on johtaa pientä TSE:n tiimiä ja tehdä vahvaa yhteistyötä toiminnan tehokkuuden varmistamiseksi toimintaa operoivan henkilöstön ja omistajien kanssa.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta teollisuudesta ja operatiivisen toiminnan johtamisesta. Taustasi on esimerkiksi energia-, prosessi-, metsä- tai terästeollisuudesta, energiamarkkinatuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme vahvoja näyttöjä sekä dynaamista ja kokeilevaa otetta toiminnan johtamisessa. Sinulla on akateeminen koulutus.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden ja itsenäisen työtehtävän energiayhtiön johdossa.

Kysy lisää
Lisää tietoja tehtävästä sinulle antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki ke 18.4. klo 9–16 ja ma 23.4. klo 16:30–19 sekä to 26.4. klo 8–10, numerosta 020 746 9450.

Hakemukset
Hae tehtävää viimeistään 30.4.2018 alla olevan hakupainikkeen kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Hakuaika alkaa: 15.04.2018 00:01 Hakuaika päättyy: 30.04.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Johto