Tekninen myyntipäällikkö / Camteam Oy, Kaarina


Camteam Oy on Kaarinassa toimiva vuonna 1991 perustettu yritys, joka tarjoaa innovatiivista osaamista vaativien muovituotteiden tuotekehityksestä ja muottien valmistuksesta ruiskuvaluun ja logistiikkapalveluihin asti. Yritys suunnittelee ja valmistaa asiakastarpeiden mukaisia teknisesti korkeatasoisia muotteja sekä ruiskuvalettuja yksi- sekä monikomponenttimuoviosia piensarjoista tuotantosarjoihin.

Camteam toimii terveysteknologian, elektroniikka- ja sähköteollisuuden sekä kuluttajatuoteteollisuuden yritysten kanssa. Yhteistä näiden yritysten tuotteilla on korkea laatu, haastavat olosuhteet, vaativat tekniset ratkaisut sekä arvostettu muotoilu.

Haemme nyt

Teknistä myyntipäällikköä

Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen yrityksen myyntiä ja markkinointia jo olemassa oleville asiakkaille. Työnkuvaasi kuuluvat oleellisena osana myös tarjouslaskenta ja projektijohtaminen. Työskentelet tiiviisti sekä ulkoisten asiakkaiden, että kollegoiden kanssa.

Asiakaspalvelutaitojen lisäksi odotamme sinulta aktiivista, myynnillistä otetta uusasiakashankinnassa. Muovialan osaaminen ja tekninen tausta auttavat sinua niin ikään menestymään tehtävässä.

Hallitset englannin kielen, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toiminnassasi kykenet tavoitteelliseen, jämäkkään ja suunnitelmalliseen työskentelyyn ja olet myös tuloshakuinen ja kehittämisorientoitunut.

Tarjoamassamme tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti ja saat tarvittavan tuen talon sisältä. Koska organisaatio on pienehkö, sinulla on monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuus kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Täytä hakulomake palkkatoiveineen (liitä mukaan CV ja hakemuksesi) hakupainikkeen kautta 29.4. mennessä.

Hakuaika alkaa: 16.04.2018 13:00 Hakuaika päättyy: 29.04.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija, Päällikkö/esimies