Psykologiassistentti / MPS Career, Helsinki

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi 

Haemme Helsingin toimistoomme Meilahteen kolmea

Psykologiassistenttia

osa-aikaiseen tehtävään elokuun alusta alkaen.

Psykologiassistentti pitää henkilöarviointipäivän langat käsissään. Sinun vastuullasi on henkilöarviointipäivän sujuva läpivienti käytännön järjestelyineen, asiakkaiden ohjeistaminen sekä tulosten käsittely eri järjestelmissämme. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, johon kuuluu mm. arviointimenetelmien ohjeistamista ja pisteyttämistä sekä yksilö- ja ryhmätason havainnointia. Tehtävässä pääset lisäksi tutustumaan lähietäisyydeltä organisaatiopsykologian tehtäväkenttään. Meillä työskentelet Maailman Parhaassa Seurassa osana Helsingin psykologiassistenttien lämminhenkistä tiimiä.

Tehtävässä edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyövalmiuksia, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja organisointikykyä. Myös joustavuus sekä valmius reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ovat olennaisia ominaisuuksia työn toisinaan hektisen luonteen vuoksi. Palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi, joten edellytämme sujuvaa englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Haemme tehtävään ensisijaisesti psykologian tai sosiaalipsykologian opiskelijoita. Työ on osa-aikaista ja työvuoroja on viikossa yhdestä kolmeen. Työvuorot suunnitellaan joustavasti opinnot huomioiden.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimikoordinaattori Samuli Markkanen 21.5. klo 10:30-12 ja 22.5. klo 10:30-12, puh. 020 7469 454. Jätä hakemuksesi 27.5.2018 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta. Täytämme paikat, kun sopivat henkilöt löytyvät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika alkaa: 11.05.2018 14:30 Hakuaika päättyy: 27.05.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Avustava