Markkinoinnin harjoittelija / MPS-Yhtiöt, Helsinki

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Sinä motivoitunut markkinoinnin opiskelija, joka haluat kartuttaa monipuolisesti osaamistasi työelämässä!

Haemme MPS-Yhtiöiden markkinointiin

Markkinoinnin harjoittelijaa

Harjoittelun aikana opit:

  • toteuttamaan myynti- ja markkinointikampanjoita,
  • suunnittelemaan digitaalisia myynti- ja markkinointimateriaaleja,
  • päivittämään verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia,
  • järjestämään asiakastilaisuuksia,
  • tekemään erilaisia markkinoinnin ja myynnin tuen toimenpiteitä,

Työskentelet MPS:n markkinointitiimissä ja joustavuus sekä toimeen tarttuminen ovat tärkeitä ominaisuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kieltä. Arvostamme sosiaalisen median kanavien tuntemista ja kykyä julkaista eri some-kanavissa.

Lupaamme, että harjoittelun aikana pääset toteuttamaan monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä ja opit myös palvelemaan erilaisia kohderyhmiä (b2b sekä b2c). Markkinoitaviin palveluihimme voit tutustua mps.fi sekä lifeworks.fi -sivuilla.

Mikäli etsit opintoihisi (esim. tradenomi) liittyvää työharjoittelupaikkaa, hae meille pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin Meilahdessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoittelu on määräaikainen (5 kk) ja siitä maksetaan pieni korvaus.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 22.10.2018 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelujakson. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja harjoittelusta antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Leila Virta (040 504 8259) perjantaina 12.10. klo 10–11 ja tiistaina 16.10. klo 12–13.

Hakuaika alkaa: 08.10.2018 15:00 Hakuaika päättyy: 22.10.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Avustava