Verkkoliiketoiminnan johtaja / Suomen Retkitukku Oy, Oulu


Suomen Retkitukku Oy on Suomen johtava metsästykseen, retkeilyyn ja koiravarusteisiin erikoistunut vakavarainen ja erittäin nopeasti kasvava verkkokauppayritys. Meillä on Suomessa kaksi verkkokauppaa, Retkitukku.fi ja Koiravaruste.fi sekä Norjassa Nettojakt.no. Liiketoimintamme kulmakiviä ovat metsästyksen ja vapaa-ajan tuotteiden tuotekehitys ja suunnittelu, valmistus sekä myynti. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 13mEUR ja palveluksessamme on noin 30 työntekijää. Suomen Retkitukku Oy on osa erittäin nopeasti kasvavaa kauppaan ja tuotekehitykseen keskittyvää Open Air Group -konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 25 MEUR.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme ensisijaisesti Ouluun sijoittuvaa

Verkkoliiketoiminnan johtajaa

vastaamaan Suomen Retkitukku Oy:n liiketoimintojen ylläpitämisestä sekä kehittämisestä.

Huolehdit aluksi tiimisi kanssa verkkokaupan asiakaspalvelusta, markkinoinnista, kampanjoista sekä ostoista ja ulkoistetun logistiikan toimivuudesta. Osallistut budjetointiin ja seuraat sekä ohjaat liiketoimintaa lukujen kautta. Sinulla on kykyä kasvaa nopeasti vastaamaan koko Suomen Retkitukku Oy:n verkko- ja myymälätoiminnoista.

Odotamme sinulta soveltuvaa, mieluiten kaupallista koulutustaustaa. Sinulla on ymmärrystä ja osaamista aggressiivisesta verkkokauppaliiketoiminnan kehittämisestä. Olet myynti- ja markkinointihenkinen ja sinulla on kokemusta verkkokaupan ylläpitämisestä, on-line-markkinoinnista ja some-markkinoinnista. Sinulla on hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot ja haluat ottaa urallasi seuraavan askeleen yritysjohtajaksi. Käytät englannin kieltä sujuvasti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän yhtiön ytimessä, mahdollisuuden urakehitykseen ja lisävastuisiin nopeasti sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Jätä hakemus hakupainikkeen kautta viimeistään 2.12.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 08.11.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 02.12.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija