Account Manager / Salo IoT Campus, Salo


Salo IoT Campus on uuden ajan kansainvälinen teknologian innovaatiokeskittymä. Kampus rakentuu kansainvälisen liiketoiminnan, koulutuksen ja tuotekehityksen risteyskohtaan. Yhdistämme kansainväliset ja korkeatasoiset suomalaiset osaajat, näkökulmat ja yritykset. Tarjoamme vaivattoman kehitysalustan ideoinnista testaukseen sekä tuotantoon – helposti yhden katon alla. Meiltä löytyy toimistojen lisäksi konesalit, erikoistilat ja nopeat yhteydet. Sijaitsemme Helsingin ja Turun välissä, helppojen yhteyksien päässä.

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tapahtumat, seminaarit ja työpajat tarjoavat kampuksen jäsenille mahdollisuuden kuulla teknologia-alan viimeisimmät kuulumiset – kätevästi saman katon alla.

Etsimme tiimiimme nyt

Account Manageria

Account Managerin vastuulla on Salo IoT Campuksen uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Tilamyynnin lisäksi Account Managerin vastuulle kuuluu kampuksen palvelumyynti. Account Manager huolehtii asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti ja auttaa heitä löytämään oikeat tila- ja palveluratkaisut. Account Manager kartoittaa itsenäisesti uusia, potentiaalisia asiakkaita kaikilta meidän markkina-alueilta.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolle verkostojen rakentaminen on luontevaa ja joka suhtautuu myyntiin innolla sekä intohimolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä tuottaa raikkaita ideoita ja kykyä toimia myynnissä rohkeasti, ratkaisukeskeisesti sekä pitkäjänteisesti. Sinulla on aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä ja vahvat näytöt tuloksellisesta uusasiakashankinnasta, kokemus tilamyynnistä on eduksi, mutta ei edellytys. Olet tottunut neuvottelemaan yritysten päättäjien kanssa ja otat rohkeasti ensikontaktin potentiaalisiin asiakkaisiin, olet kiinnostunut perehtymään heidän liiketoimintaansa, osaat rakentaa verkostoja ja pystyt toimillasi rakentamaan luottamuksen asiakkaittesi kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta liikkuvaan työhön.

Toivomme, että olet utelias, kiinnostunut oppimaan uutta, tartut työtehtäviin positiivisella ja itseohjautuvalla asenteella ja uskallat hypätä pois mukavuusalueeltasi.

Tukenasi on ammattitaitoinen ja innokas tiimi sekä koko kampuksen monialainen osaajien yhteisö, joka tukee kampuksen kasvua. Vastaan tehtävässä kampuksen toimitusjohtajalle. Lue lisää meistä ja toiminnastamme täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti 4.12. klo 9–12 ja 10.12. klo 12–17, puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 16.12. mennessä.

Hakuaika alkaa: 30.11.2018 17:00 Hakuaika päättyy: 16.12.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija