Yhteyspäällikkö / Ranuan kunta


Ranuan kunta haluaa kehittyä kaupan, palvelun, teollisuuden ja matkailun aloilla. Kasvuhakuisessa kunnassa arvostetaan osaamista sekä ahkeruutta. Yhteistyöverkostot ja sijainti innostavat yrityksiä menestymään. Luonto ja ilmapiiri tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Hyvinvointi ja elinvoimaisuus sekä verkostoitunut yritystoiminta ovat keskeinen osa Ranuan kunnan päämääriä.

Kansainvälisesti kiinnostava Ranua vahvistaa yrityspalveluja, toimintaympäristön rahoitusmalleja ja liiketoimintamahdollisuuksien näkyvyyttä. Haemme

Yhteyspäällikköä

hankkimaan alueelle uusia toimijoita sekä edesauttamaan uusien investointien ja työpaikkojen syntymistä. Merkittävä osa tehtävää on kasvuyritysten sparraus ja neuvonta. Elinkeinojen kehittämisessä hyödynnetään asiantuntevia kumppanuusverkostoja. Työhön kuuluu matkustamista ja osallistumista erilaisiin tapahtumiin kuten messut ja yrittäjäpäivät. Oma auto on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, itsenäistä työskentelyotetta, kykyä soveltaa tutkimuksia ja selvityksiä käytäntöön, kielitaitoa sekä myynnillistä otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Yrittäjäkentän laaja-alainen tuntemus sekä ymmärrys kunnallisesta toimintaympäristöstä katsotaan eduksi.

Mikäli koet, että haluat olla keskeisesti vaikuttamassa Rohkean Ranuan kasvuun ja haluat toimia osana innostavaa elinkeinotiimiä, tämä voi olla sinun paikkasi. Tartu rohkeasti unelmaasi!

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimeen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta. Hae 28.02.2019 mennessä. Tietoa Ranuasta: www.ranua.fi.

Hakuaika alkaa: 24.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Lappi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies