Tuotekehitysinsinööri, Mekaniikka / Kemppi Oy, Lahti


Kemppi on hitsausalan edelläkävijä. Kehitämme älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Haluamme tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi. Kempin liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa ja pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 13 maassa. Lisäksi partneriverkostomme tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaidemme käyttöön yli 60 maassa. Lisätietoja: www.kemppi.com

Etsimme nyt Lahteen sinua ammattitaitoinen ja kehittymishakuinen

Tuotekehitysinsinööri, mekaniikka

vakituiseen työsuhteeseen osaksi 27 hengen mekaniikkasuunnitteluun keskittyvää tuotekehitystiimiämme.

Työskentelet monipuolisissa ja haastavissa mekaniikan tuotekehitystehtävissä, joissa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi erilaisten materiaalien ja tuotteiden parissa. Työsi koostuu uusien tuotteiden suunnittelu- ja tuoteprojekteista, nykyisten tuotteiden ylläpidosta ja erilaisten materiaalien tutkimuksesta ja testauksesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden, eri osastojen sekä alihankkijoidemme kanssa. Työssäsi pääset kehittämään uutta ja näkemään suunnittelutöidesi konkretisoituvan tuotannossa sekä osallistumaan tuotteiden koko elinkaareen. Koska toimimme kansainvälisessä ympäristössä, halutessasi pääset myös projektiemme kautta matkustamaan lähemmäksi käytännön asiakasrajapintaa Suomen ohella myös ulkomaille.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Kokemuksen sarjatuotantotuotteiden mekaniikkasuunnittelusta katsomme eduksesi. Nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja työkalujen käyttö on sinulle tuttua, sekä omaat halua oppia uutta. Olet työskentelytyyliltäsi luotettava ja pitkäjänteinen, sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, luovuutta sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erittäin monipuolisen tehtävän edistyksellisten hitsausratkaisujen parissa menestyvässä ja kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset mukaan positiiviseen työporukkaan, joka koostuu tuotekehityksen ammattilaisista. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään tuotteidemme lisäksi myös itseäsi. Me uskomme, että tulet oppimaan paljon työssäsi, mutta sen lisäksi järjestämme reilusti sisäistä koulutusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 12–18 torstaisin 14.2., 21.2. ja 28.2. Kempin Jani Hämäläinen, puh. 044 289 9447, sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään 3.3.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 05.02.2019 15:00Hakuaika päättyy:03.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Päijät-Häme
Tehtävän taso
Asiantuntija