Tuotekehitysinsinööri, Ajoneuvojen latausteknologia / Kempower Oy, Lahti


Kempower Oy on Kemppi Groupin omistama yritys, joka yhdessä alihankkijoiden kanssa muodostetun 20 hengen tiimin voimin suunnittelee, valmistaa ja myy latausratkaisuja sähköisen liikenteen tarpeisiin. Tarjontamme koostuu latauslaitteista, ohjelmistoista ja palveluista, joita kehitämme henkilöautojen, hyötyajoneuvojen, raskaiden työkoneiden, merenkulun sekä kiinteistöjen latausratkaisuihin. Meillä on lähes 70 vuoden kokemus tehoelektroniikan valmistuksesta vaativiin olosuhteisiin. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa. Lisätietoja: www.kempower.com

Etsimme nyt Lahteen sinua ammattitaitoinen ja kehittymishakuinen

Tuotekehitysinsinööri, Ajoneuvojen latausteknologia

osaksi nuorekasta, ketterää ja vauhdikkaasti kasvavaa tuotekehitystiimiämme.

Työskentelet monipuolisissa ja haastavissa mekaniikan tuotekehitystehtävissä, joissa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi edelleen. Työsi koostuu latauslaitteiden ja niihin liittyvien tuotteiden suunnitteluprojekteista sekä tuotteiden ylläpidosta, tutkimuksesta ja testauksesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden sekä alihankkijoidemme kanssa. Työssäsi pääset kehittämään uutta ja näkemään suunnittelutöidesi konkretisoituvan tuotannossa sekä osallistumaan tuotteiden koko elinkaareen. Koska toimimme kansainvälisessä ympäristössä, halutessasi pääset myös projektiemme kautta matkustamaan lähemmäksi käytännön asiakasrajapintaa Suomen ohella myös ulkomaille.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Kokemuksen sarjatuotantotuotteiden mekaniikkasuunnittelusta, tuotteistamisesta sekä tuotetiedon hallinnasta katsomme eduksesi. Hallitset nykyaikaisten suunnittelumenetelmät sekä suunnittelutyökalut ja ymmärrät asioita niiden käytettävyyden kautta. Olet työskentelytyyliltäsi luotettava ja pitkäjänteinen, sinulta löytyy luovuutta sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erittäin monipuolisen tehtävän edistyksellisten latausteknologioiden parissa kansainvälisessä työympäristössä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja eteenpäin katsova organisaatiomme sekä vuosikymmenien aikana kertynyt osaaminen virtalähdeteknologioista. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään tuotteidemme lisäksi myös itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kempowerin Mikko Veikkolainen puh. 044 289 9338 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään 3.3.2018 mennessä.

Hakuaika alkaa: 06.02.2019 16:00Hakuaika päättyy:03.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Päijät-Häme
Tehtävän taso
Asiantuntija