Myyntijohtaja / Aimo Kortteen konepaja, Ylivieska


Aimo Kortteen Konepaja on ylivieskalainen vientikauppaan painottunut yritys, jonka erikoisosaamista on kuivan ja kostean rehuviljan käsittelyyn ja säilöntään tarkoitettujen koneiden ja laitteiden valmistus. Olemme tällä alalla maailman johtava valmistaja.

Kehitämme ja valmistamme tuoteteknologiaa, joka säästää energiaa ja ympäristöä, vähentää ja helpottaa maataloustyötä sekä parantaa tilojen kannattavuutta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa eri maiden jälleenmyyjät, maatalousyrittäjät, mutta myös teollisuuslaitokset ja metallitöiden alihankintaostajat.

Myyntijohtaja

Etsitkö kansainvälisiä haastavia teknisen myynnin työtehtäviä? Haemme Ylivieskaan kokenutta myyntijohtajaa, jonka vastuulla on sekä kotimaisen että kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tiimi. Olet myös tulosvastuullinen ja johtoryhmän jäsen. Osallistut jälleenmyyjien kanssa näyttelyihin enimmäkseen eri puolilla Eurooppaa ja Venäjällä.  Voit joutua myös ratkaisemaan teknisiä haasteita asiakkailla.

Olet teknisesti orientoitunut ja sinulla on kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja myynnin johtamisesta. Työssä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielen erinomaista taitoa. Lisäksi saksan kielen ja mahdollinen venäjän kielen taito ovat plussaa. Kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sinulla on hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot, sekä olet joustava erilaisissa tilanteissa ja kulttuureissa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen paikan alan johtavan yrityksen näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS-konsultit Seppo Kangas, puh. 0400 206 587, tai Minna Moilanen, puh. 040 849 6215. Täytä hakulomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 28.2.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Hakuaika alkaa: 08.02.2019 08:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies