Toimistopäällikkö / Fingrid Oyj, Helsinki


Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Fingridin uusi Toimistopalvelut-yksikkö tulee vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhtiön yleisistä hallinnollisista tehtävistä, kuten aula- ja puhelinvaihdepalveluista, siivouspalveluista, kalusteista, toimistotarvikkeista ja puhelinlaitteista, sekä hallintopalveluihin liittyvistä sopimuksista kilpailutuksineen. Toimistopalvelut-yksikkö vastaa Fingridillä myös assistenttipalveluiden organisoimisesta. Yksikössä työskentelee noin 10 henkilöä.

Etsimme nyt kehittämishakuista ja proaktiivista 

Toimistopäällikköä

Päätehtävänäsi on huolehtia toimistomme arjen sujuvuudesta organisoimalla toimisto- ja assistenttipalveluiden toimintaa sekä kehittämällä näitä palveluja jatkuvasti. Toimit yksikön esimiehenä sekä vastaat tarjottavien palveluiden tuottamisesta kokonaisvaltaisesti, kustannustehokkaasti ja yhtiön strategian mukaisesti. Osallistut itse myös aktiivisesti käytännön työhön. Tulevaisuuden muuttuva työ ja uudistuva organisaatiokulttuuri edellyttävät toimisto- ja assistenttityön osaamisen päivittämistä ja jatkuvaa kehittämistä. Toimistopäällikön tärkeimmät sidosryhmät ovat Fingridin koko henkilöstö sekä ulkoiset toimistopalveluiden palveluntoimittajat. Raportoit tehtävässäsi lakiasiainjohtajalle.

Sinulla on kokemusta toimisto-, assistentti- tai hallintopalveluiden rohkeasta uudistamisesta ja kehittämisestä. Sytyt uudistumiselle ja uudistamiselle! Toimit sujuvasti läpi matriisiorganisaation verkostoitumalla ja osallistamalla henkilöstöä toiminnan kehittämiseen. Sinulla on herkkyyttä kuulla bisneksen tarpeita ja kehitysehdotuksia synnyttäen niistä tiimisi kanssa tehokkaan ystävällistä palvelua sisäisille asiakkaille. Johtamis- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, etkä pelkää myöskään itse laittaa käsiäsi saveen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi). Muodollista koulutusta enemmän arvostamme kuitenkin käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä intoa oppia uutta.

Meillä saat mielenkiintoisen ja laaja-alaisen vastuualueen, tilaa ja resursseja kehittää sisäisiä palveluita sekä mukavat kollegat. Pääset osaksi vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, yhdessä tekeminen sekä asiakaspalveluasenne. Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisuiden kyseenalaistamiseen ja itsenäiseen vastuunottoon. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa laki- ja toimistopalvelut -toiminnon johtaja Marina Louhija 14.2. klo 10–11:30 ja 20.2. klo 10–11:30, puh. 040 519 0627. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Marjatta Rätyyn ke 13.2. klo 10–11:30 ja ti 19.2. klo 12–13:30, puh. 020 746 9485 ja Sani Kaajakseen pe 15.2. klo 9:30–11 ja to 21.2. klo 12–13:30, puh. 020 746 9453.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 24.2.2018 mennessä. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Käy tutustumassa Fingridiin ja fingridiläisiin:
Fingridin yritysesittely
Fingridiläiset kertovat: mikä on parasta työssäsi?
Olli Aaltonen kertoo työstään Fingridissä

Hakuaika alkaa: 11.02.2019 15:00Hakuaika päättyy:24.02.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies