Toimipistevastaava / Cramo


We are Shapers! Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 729 milj.€ (2017) ja Cramo-konserni työllistää n. 2500 henkilöä.

Innostutko asiakaspalvelutyöstä, mutta et vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineja? Haemme nyt Kotkan, Vantaan, Mikkelin ja Joensuun toimipisteisiin

Toimipistevastaava

Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Toimenkuvasi
Toimipistevastaavan roolissa vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi yhteistyö useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, muiden toimipisteiden, kalustokoordinaattoreiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa. Hoidat oman toimipisteesi päivittäisiä rutiineja kuten toimitus- ja palautustilausten vastaanottamista sekä kiinteistön päivittäistä ylläpitoa. Huolehdit myös työturvallisuudesta sekä oman työsi suunnittelusta. 

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Oletko etsimämme henkilö?
Jos sinulla on innostunut ja myynnillinen ote työskennellä ja omaat kokemusta kalustonhallinnan sekä kunnossapidon rutiineista, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, hyviä IT-taitoja, tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja ja joustavuutta. Asiakaspalvelutyö vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

WE ARE SHAPERS
Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Hae mukaan!
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultit Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456 ja Johanna Leskinen, puh. 020 746 9406. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.2.2019 mennessä. Kerrothan myös hakemuksessa missä toimipisteessä olet halukas työskentelemään.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Hakuaika alkaa: 12.02.2019 15:00Hakuaika päättyy:24.02.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Etelä-Savo, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala
Tehtävän taso
Asiantuntija