Viestintä- ja digiasiantuntija / Lantmännen Unibake, Helsinki


Lantmännen Unibake on kansainvälinen leipomoalan konserni, joka valmistaa leivonnaispakasteita ja tuoreita leipomotuotteita ammattikeittiöille ja vähittäiskaupalle. Tuotteemme ovat uunituoreita silloin, kun kuluttajat niitä tarvitsevat kellonajasta tai maanosasta riippumatta. Tavoitteenamme on tehdä leivästä asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa laadukkailla tuotteilla ja huippuluokan ratkaisuilla, jotka ovat vastuullisesti ja kestävällä tavalla tuotettuja sekä korkeiden elintarviketurvallisuusstandardien mukaisia. Asiakkaitamme ovat ruokatalot, hampurilaisketjut ja keskusliikkeet ja tuotemerkkejämme ovat muun muassa Vaasan, Schulstad Bakery Solutions ja Vaasan Kotiuunin. Lantmännen Unibaken pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja sillä on 36 nykyaikaista leipomoa eri puolilla maailmaa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto kansainvälisesti on EUR 1,1 miljardia ja sen palveluksessa työskentelee 6 000 henkeä yli 20 maassa. Suomessa meitä on 250 ja Baltiassa 150. Lisätietoa www.lantmannen-unibake.fi

Haemme Helsingin Salmisaareen

Viestintä- ja digiasiantuntijaa

kertomaan inspiroivaa tarinaa meistä yhtiönä ja työpaikkana monipuolisesti eri kanavia hyödyntäen.

Meillä pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan erilaisia viestinnän hankkeita niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Sinun avullasi meistä tulee tehokkaampi organisaatio ja entistäkin innostuneempi ratkaisujen tarjoaja asiakkaillemme. Löydät ideat viestintästrategiaamme ja sen perusteella tuotettaville sisällöille, osaat omatoimisesti toteuttaa ne eri kohderyhmiä kiinnostavalla tavalla ja kykenet analysoimaan saavutettuja tuloksia. Pääset myös tukemaan organisaatiomme viestintää ja luotsaamaan markkinoinnin automaatiota osana kansainvälistä digikehitystiimiä. Olet avainroolissa uudessa työnantajabrändimme vahvistamiseen liittyvässä projektissamme tuoden mukaan kokemuksesi työnantajabrändäyksestä ja arvotarjouksemme (EVP) implementoinnista.

Odotamme Sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutustaustaa
 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta yritysviestinnästä eri sidosryhmille
 • Sisällönsuunnittelun ja -tuotannon taitoa, kykyä tuottaa laadukas materiaalipankki
 • Näkemystä ja kokemusta viestinnän metodeista ja työkaluista sekä digitaalisen markkinoinnin työkaluista kuten SEO/SEM, markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet, web editointi ja sosiaalinen media (Instagram, Yammer, Twitter, Facebook)
 • Erinomaiset PowerPoint-taidot sekä vähintään hyvät kuvankäsittelytaidot (liikkuva ja still)
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä koulutus-/fasilitointitaitoja
 • Järjestelmällistä työskentelytapaa, kykyä toimia itseohjautuvasti myös paineen alla ja hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista, innostunutta ja oma-aloitteista otetta työhön

Oletko luontaisesti utelias ja haluat aktiivisesti jalkautua kuulemaan ja kertomaan arjestamme niin Suomen kaikilla toimipaikoillamme kuin Baltiassakin?

Tarjoamme Sinulle

 • Kansainvälisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön alan johtavien tuotteiden ja toimijoiden kanssa
 • Vapauden vaikuttaa työhösi ja kehittyä ammattilaisena sekä kehittää ennakkoluuttomasti erilaisia tapoja rakentaa tarinaamme kaikissa viestinnän kanavissa
 • Innostavan työyhteisön, jonka kanssa pääset tekemään yhteistyötä.

Jos innostuit, ota yhteyttä tai täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 24.3.19 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstö- ja viestintäjohtaja Elena Rokala ti 12.3. klo 15:30–16:30, to 14.3. klo 8–9 ja pe 15.3. klo 8–8:30, puh. 050 3777 571 sekä muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki puh. 020 746 9413 tai Otto Pankkonen puh. 020 746 9462.

Hakuaika alkaa: 08.03.2019 16:00Hakuaika päättyy: 24.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija