Tutkimusinsinööri / Sulzer Pumps Finland, Helsinki


Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjä, valmistaja ja toimittaja. Helsingin tuotekehitysyksikön vastuulla on magneettilaakeroitujen suurnopeuskompressorien ja niiden ohjausjärjestelmien kehitystyö. Suomessa meitä sulzerilaisia on yli 450 kuudella eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja pidämme huolta heistä. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi.

Haemme tuotekehitysyksikköömme uteliasta ja älyllisistä haasteista innostuvaa

Tutkimusinsinööriä (suurnopeuskompressorit ja -moottorit)

Olet osa ammattitaitoista tuotekehityksen kymmenhenkistä tiimiämme, joka koostuu alan erityisosaajista ja joukossamme on myös aihepiiristä väitelleitä tekniikan tohtoreita. Pääset työskentelemään itsenäisesti mutta samalla saat tiimin täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä alasi huippuosaajana.

Vaihteleviin tehtäviisi sisältyy magneettilaakerien säätöjärjestelmien kehitystyötä, data-analyysia Matlab-ohjelmiston avulla, prototyyppien testaamista sekä monipuolisia tuotekehitys- ja teknologiankehitystehtäviä. Tehtävän sisältöä voidaan räätälöidä erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Arvostamme sinussa:

  • Asiantuntemusta säätötekniikasta
  • Osaamista sähkövoimatekniikasta ja elektroniikasta
  • Innostut älyllisistä haasteista ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • Analyysit ja skriptit Matlabilla ovat sinulle tuttuja ja sinulla on kiinnostusta prototyyppien testaukseen.
  • Eduksesi katsotaan kokemus tehoelektroniikasta, tuotekehitysprojekteista ja ohjelmoinnista (Matlab, C/C++).
  • Jotta istut hyvin mukavaan työyhteisöömme ja menestyt tässä monipuolisessa tehtävässä, toivomme joustavaa yhteistyöotetta ja intoa uuden oppimiseen.

Olemme avoimia taustasi suhteen ja voit olla joko innokkaasti oppimis- ja kasvumahdollisuutta hakeva osaaja tai jo kokeneempi ammattilainen. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (DI, jatko-opiskelija tai tekniikan tohtori).

Haluamme kasvattaa sinut teknologiamme erityisasiantuntijaksi ja tukenasi on osaavien ammattilaisten rento ja huumorintajuinen työyhteisö. Tehtävässä raportoit tiiminvetäjälle Product Development Managerille. Tarjoamme sinulle erinomaiset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet korkeatasoisen teknologian parissa alan huippuosaajien joukossa. Saat kattavan perehdytyksen ja huolehdimme, että pääset kehittämään omaa työtäsi sekä kasvattamaan ammatillista osaamistasi. Saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut, joustavat työajat sekä laadukkaat työskentelyvälineet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Product Development Manager Arttu Reunanen, puh. 040 015 6325. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 31.3.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 14.03.2019 13:00Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija