Myyntijohtaja / Doka Finland Oy, Vihti/Kuopio/Oulu


Doka Finland Oy on vuonna 1996 perustettu Euroopan johtavan muottivalmistajan Doka GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Doka toimii yli 70 maassa ja sillä on yli 160 toimipistettä ympäri maailmaa. Yhtiön toiminnan painopiste on DOKA-betonointimuottien vuokraus ja myynti. Muottien lisäksi yhtiö myy mm. THERMOX-lämmittimiä ja muita rakennuskoneita. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 21 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 60 henkilöä.

Toimintamme kasvaessa haemme rakennusalaa ymmärtävää

Myyntijohtajaa

johtamaan valtakunnallista myyntiorganisaatiotamme ja myymään ja markkinoimaan tuotteitamme ja ratkaisujamme rakennusalan asiakkaillemme. Tarjoamme mahdollisuuden toimia ja kehittyä innostavassa työympäristössä osana kansainvälistä konsernia.

Odotamme sinulta

  • rakennusalan koulutusta tai muun koulutuksen tueksi vankkaa kokemusta ja osaamista rakennusalasta
  • kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja myynnin johtamisesta
  • kykyä luoda ja kehittää myyntistrategiaa valtakunnallisesti
  • valtakunnallisten ja myyntipäällikkökohtaisten tavoitteiden asettamista sekä  seurantamenetelmien luomista koko yrityksen strategian ja tavoitteet huomioiden
  • seurannan toteuttamista ja myyntipäälliköiden tukemista ja sparraamista tavoitteiden saavuttamiseksi
  • osallistumista henkilökohtaisesti myyntityöhön ottamalla vastuuta joidenkin avainasiakkuuksien hoidosta
  • kykyä analysoida markkinoita ja kehittää asiakaskohtaista segmentointia ja myynnin prosesseja
  • valmiutta raportoida myynnin tavoitteiden toteutumisesta ja tilanteesta Doka Finlandin toimitusjohtajalle ja emoyhtiön myynnistä vastaavalle johtajalle Itävaltaan
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?  Olet dynaaminen, sosiaalinen, joustava ja sinnikäs myynnin johtaja sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa. Sinulta löytyy kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen, strategiseen ajatteluun ja myyntipäälliköiden sparraamiseen. Meillä viihdytään hyvin ja pitkään, koska tuotteemme ovat laadukkaita ja työyhteisömme ja prosessimme tukevat kehittymistä.

Kiinnostuitko? Jos vielä mietityttää, lisätietoja antavat Doka Finlandin toimitusjohtaja Risto Lehikoinen puh. 0400 682 916 tiistaina 26.3. ja torstaina 28.3. klo 14-17. Lisätietoja saat myös MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikankaalta puh. 020 746 9456 Täytä hakemuksesi 31.3. mennessä hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Hakuaika alkaa: 14.03.2019 16:00Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Uusimaa
Tehtävän taso
Johto