Voimalaitostyöntekijöitä / Teollisuuden Voima Oyj, Olkiluoto

Haemme Olkiluotoon

Voimalaitostyöntekijöitä käynnissäpitotehtäviin

Päätehtävinäsi ovat käyttötoimenpiteiden, prosessin valvontatehtävien ja huoltotoimenpiteiden hoitaminen OL3-laitosyksiköllä. Kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä sinulla on mahdollisuus siirtyä jatkossa OL3-laitosyksiköllä myös muihin käynnissäpitotehtäviin (pääsääntöisesti päivätyötä) tai käyttömiehen työtehtäviin käyttövuoroihin (pääsääntöisesti vuorotyötä).

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on prosessi-, sähkö-, automaatio- tai konetekniikan tai vastaava ammatillinen perustutkinto. Mikäli sinulla on suoritettuna voimalaitos-, prosessi- tai sähkötekniikan alempi korkeakoulututkinto, sinulla on mahdollisuus suuntautua myöhemmin käytännön perehtymisen ja syvällisemmän koulutuksen jälkeen OL3-laitosyksiköllä esimerkiksi käyttöä tukeviin asiantuntijatehtäviin tai valvomon käyttötehtäviin.

Olet tiimipelaaja ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa käytännön työkokemusta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 31.3.2019 mennessä hakupainikkeen kautta ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Toteutamme hakuprosessin yhteistyössä MPS:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Timo Harju puh. 020 746 9688, joka on tavoitettavissa ke 20.3. klo 13–15, ti 26.3. klo 9–11 ja pe 29.3. klo 14–16.

Hakuaika alkaa: 17.03.2019 00:01Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Satakunta
Tehtävän taso
Asiantuntija