Yhtiölakimies / NCC Suomi Oy, Helsinki


NCC on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksistä. Vuosittainen liikevaihtomme on yli viisi miljardia euroa ja henkilöstömäärä 16.500. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden työ-, asuin- ja toimintaympäristöjä vastuullisesti ja kestävää yhteiskunnallista kehitystä edistäen. Tutustu NCC:hen työnantajana www.ncc.fi/tule-toihin

Haemme rakennusurakka- ja kiinteistöjuridiikkaan perehtynyttä

Yhtiölakimiestä

NCC Suomi Oy:n lakiasiainosastolle Helsinkiin. Toimit osana NCC:n juristiryhmää ja tehtävänäsi on tukea yksiköitämme Suomessa juridisella osaamisellasi hankkeiden eri vaiheissa mm. sopimusten laatimisessa, neuvotteluissa ja tuotannon aikaisissa kysymyksissä. Yritysjuristina pääset myös ottamaan kantaa erilaisiin päivittäin vaihtuviin oikeudellisiin asioihin kiinteistö- ja rakennusalalla.

Toivomme Sinulta
hyvää sopimus- ja rakennusjuridiikan tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöliiketoiminnan alalta tai vastaavista tehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aitoa halua auttaa projekteja vaihtelevissa käytännön tilanteissa ja erilaisissa juridisissa kysymyksissä, hyvät neuvottelutaidot sekä kiinnostusta ja ymmärrystä liiketoiminnasta. Hakemamme yhtiölakimies on luonteva ja luotettava yhteistyökumppani organisaation eri tasoilla. Pystyt tarvittaessa toimimaan sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme
mielenkiintoisen paikan rakentamisen ja kiinteistökehityksen maailmassa pohjoismaisessa konsernissa, jossa Sinulla on laaja-alaiset mahdollisuudet kehittyä. Tulet olemaan tärkeä tuki liiketoiminnalle ja pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myös projektihenkilökunnan kanssa. Työssäsi tukenasi ovat NCC:n muut lakimiehet ja asiantuntijat.

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä työilmapiiri. Tarjoamme ison talon henkilöstöedut mm. tukemalla monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Leskinen 23.4. klo 10:00–12:00, puh. 020 746 9406 ja Lotta Lunnela 17.4. klo 14:00–16:00, puh. 020 746 9461. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 28.4.2019 mennessä.

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 09:00Hakuaika päättyy: 28.04.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija