Palvelukoordinaattori / MPS Career, Tampere

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Haemme nyt joukkoomme Tampereelle sinua asiakaspalveluhenkinen

Palvelukoordinaattori

Tehtävänäsi on ohjata päivittäisiä soveltuvuusarviointeja toimistollamme. Vastuullesi kuuluvat arviointipäivään osallistujien vastaanotto, tehtävien ohjeistus, kykytehtävien ohjaaminen, tehtävien pisteytys sekä tulosten käsittely tietojärjestelmässä. Tehtäviisi sisältyy myös erilaisten asiakirjojen ja esitysten laadintaa, yhteyksien hoitamista, arviointipäivien järjestelyitä sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Työpäiväsi ovat monipuolisia, vaihtelevia ja työntäyteisiä. Tehtävä on osa-aikainen, työvuoroja on viikossa muutama ja niiden määrä on joustavasti sovittavissa myös ilta-aikaan.

Olet oma-aloitteinen ja tartut reippaasti toimeen. MS Office on perustyökalusi ja käytät näppärästi myös muita järjestelmiä. Olet työskentelyssäsi tarkka ja huolellinen. Iloinen ja positiivinen asenteesi välittyy niin puhelimessa kuin kohtaamisessakin.

Joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn esim. opiskelusi ohella.

Kiinnostuitko? Jos vielä mietityttää, lisätietoja antaa Kirsi Rautiainen 5.8. alkaen, puh. 020 746 9570. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 11.8.2019 mennessä.

Hakuaika alkaa: 08.07.2019 13:00Hakuaika päättyy: 11.08.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Avustava